Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

torstai 6. lokakuuta 2016

Leheren päälläNykypäivän työvoimatilanteesta kertoo paljon se, että kun joku ihminen saa vakituisen työpaikan, uutinen on niin harvinainen, että siitä tehdään kansikuvajuttu valtakunnalliseen viikkolehteen... ;)

Kuvien pitäisi aueta lukukelpoisiksi klikkaamalla ensin kuvaa tässä ja sitten vielä uudelleen (plussalla merkitty suurennuslasi).
Kansan Raamattuseuran Sana-lehden lapualainen päätoimittaja Heli Karhumäki ilmaisi halunsa haastattelun tekemiseen heti, kun tulin keväällä valituksi Herättäjä-Yhdistykseen, ja nyt siis ollaan tässä asti. Lyhennetty sähköinen versio jutusta on luettavissa täällä. En totisesti itse määrittelisi itseäni ensisijaisesti "haurasluiseksi körtiksi", vaikka viestijänä tietysti ymmärränkin vetävien otsikoiden merkityksen, mutta muuten juttu on mielestäni hyvä. Vaikutan huomattavasti fiksummalta kuin olenkaan!

3 kommenttia: