Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

perjantai 3. kesäkuuta 2016

Vaihe 1 takana

Leikkaus ohi! Eikä jalka murtunut naulaa poistettaessa, vaikka ortopedi piti sitä vakavana riskinä. Ruoka ja kahvikin jo maistui, eläköön puudutusleikkaukset. Tosin tällä kertaa anestesialääkärillä oli vaikeuksia saada neula selkäytimeen, mikä oli tällaiselle piikkikammoiselle pahin vaihe.

Nyt lepäilen, tänään ehkä jo sauvojen kanssa jalkeille. Loppukesästä edessä vaihe 2: kokeillaan, kestääkö luu murtumatta ilman naulaa. Jos kestää, se on enemmän kuin sata jänistä. Jos ei, koko tämä rumba alkaa alusta ja mulla hajoaa reisiluun lisäksi myös pää.

Mutta nyt olen kiitollinen kaikista teistä ystävistä maan päällä ja Yläkerrassa. Illalla nukkumaan ruvetessa oli hysteria iskeä, mutta sitten muistin, että Jeesukselle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä - eihän Hän anna minulle tapahtua mitään sellaista, millä ei lopuksi olisi hyvä tarkoitus, kun niin lukemattomat ihmiset ovat minua muistaneet.

5 kommenttia:

  1. Kyllä kaikki kääntyy parhain päin. Pikaista paranemista!

    VastaaPoista
  2. Mukava kuulla, että tähän asti on mennyt hyvin. Toivottavasti jatkokin.

    VastaaPoista