Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

torstai 2. kesäkuuta 2016

Matkalla Tampereelle


Jos kaikki on mennyt kuten pitää, olen tällä hetkellä menossa kohti Tamperetta. Saa muistaa, että lääkärit olisivat tehneet viisaan ratkaisun enkä menisi paloiksi.

Eilen pystyin onneksi keskittymään työntekoon, mikä oli järkeni pelastus. Vantaan herättäjäjuhlien juhlaopasta (eli tämänvuotisen tunnuksen Kahden maan kansalainen mukaisesti juhlapassia) selataan tulevina viikkoina kiihtyvällä tahdilla. Siionin virret ovat uudistumassa, ja tulin lukeneeksi lauantain vuoroveisuissa veisattavan virsiehdotuksen 98 sanat, jotka oli painettu oppaaseen. Osuivat ja upposivat niin, että oli pakko jakaa ne teille - toivottavasti saatte selvää, sillä aurinkoisella helteelläkin voi saada hämäriä kuvia!

Osui ja upposi myös tämä video, joka tehtiin herättäjäjuhlien tunnuksesta. Varsinkin minuun, varsinkin tässä tilanteessa.


Kiitos tähänastisesta, ystävät. Pidetään yhteyttä.

2 kommenttia: