Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

tiistai 23. joulukuuta 2014

Joulun aikaan

Joulua, ystävät! Sikäli kuin täällä joku vielä käy. Edellisestä päivityksestä on melkein kaksi kuukautta.

Tämä syksy on ollut pitkä ja pimeä monestakin syystä. Lisäksi minusta on tullut vanha ja tylsä enkä viitsi kaikkia asioitani blogissa revitellä. Facebookissa kavereinani olevat tietävät ainakin osan siitä, mikä on vienyt voimat.

Lisäksi olen muokannut ja julkaissut Betty-sarjan viidettä osaa, joka jatkuu vielä uudenvuodenpäivään asti. Ensimmäinen maailmansota ei ole ollut ihan kevyimmästä päästä kuvattavaa.

http://bettystewart5.blogspot.fi/

Mutta kun tarinan kautta olen saanut niin ihania kommentteja ihanilta ihmisiltä, Betty tahtoi muistaa kaikkia joululahjoin. Jouluaattona, joulupäivänä, tapaninpäivänä, uudenvuodenaattona, uudenvuodenpäivänä ja loppiaispäivänä avataan joululahjoja Bettyn omassa joulublogissa. Siellä ilmestyy siis kuusi itsenäistä tarinaa, kaikki aina klo 20.
http://bettynjoulu.blogspot.fi/


Jouluvalmistelut ovat tänä vuonna olleet heikoos kantuumis. Edes joulupostimerkkejä en osannut ostaa oikeaa määrää, joten osa korteista lähti normaalilla kakkosluokan merkillä varustettuna. Säätämistä on riittänyt muutenkin.

Mutta ystävät, nyt on jouluaaton aatto. On aika hiljentyä ja rauhoittua ja nauttia. Ihanaa joulua teille kaikille!


13 kommenttia:

 1. Saamaton olen minäkin ollut, blogeja tulee vain harvakseltaan kierreltyä. Mistä johtunee, vanhuus ja laiskuus kai! ;)

  Kuusen tuoksua,
  kynttilän lämpöä ja
  hyvää joulumieltä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitan, että minulla nuo vanhuus ja laiskuus vaivaavat! :D

   Poista
 2. Voi miten olen kaivannut näitä päivityksiäsi! Toivottavasti saat levätä ja kerätä voimia pyhien aikana. Elämä ei aina kulje toivottua latua ja päivätkään eivät ole toistensa kaltaisia, eteenpäin kuitenkin mennään ja valoa kohti.
  Rauhallisen joulun ja hyvän uuden vuoden toivotuksin Tuula

  VastaaPoista
 3. Ikävä on ollut! Siunattua joulua Kaisalle!

  VastaaPoista
 4. Oikein Hyvää Uutta Vuotta! Siunausta ja valoa elämääsi!

  VastaaPoista
 5. Kyllä käyn säännöllisesti katsomassa täällä toiveikkaana onko tullut päivityksiä. Joulu jo meni,mutta hyvää ja rauhallista uutta vuotta toivottelen.

  VastaaPoista
 6. Hyvää alkanutta vuotta! Tulin kurkkaamaan tänne, kun Bettyn tarina on ohi, josko olisit jaksanut jotain kirjoittaa. Luin noista Facebookin linkeistä fanitapaamisista,sekä kirjan julkaimisesta. Fanitapaamiseen en voi lähteä, mutta kirjasta, nimenomaan oikein kovakantisesta, olisin kiinnostunut. Minähän en ole Facebookissa, joten ne tiedotukset eivät oikein tule minun tietooni. Olen lukenut Bettyä läppäriltä ja se on sen verran pientä, etten ole näihin linkkeihin kiinnittänyt huomiota. Joten jos päädyt kustantamaan kirjat, niin olen valmis maksamaan vähän "teko"palkkaakin.Jos vaan saan tietoa tämän blogin kautta. Nyt olen oiken isolla koneella, joten luin nuo linkit. Terv. Marjatta

  VastaaPoista
 7. Voi, Kaisa! Sinä vielä joulua vietät ja täällä jo kukkii sinivuokot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juhannuskin jo meni ja Kaisa vaan nukkuu.

   Poista
 8. Voi hitsi, onko tämä blogi lopettanut nyt ihan kokonaan?!?!

  VastaaPoista
 9. Kaisaaa....! Huhuuuu....!
  Joulu tulee, kerro kuulumisia!

  VastaaPoista