Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

maanantai 11. elokuuta 2014

Loppukesää kohti

Olin niin reilu, etten otsikoinut korvamadoksenne "vielä on kesää jäljellä"... ;)

Toinenkin lomajakso on päättynyt. Hullua kyllä, sen aikana pääsin vielä paremmin irti töistä kuin aiemman vajaan kolmen viikon aikana! Ehkäpä syynä oli se, että polkupyöräretkeilyn ja uimarantamakailun ohella reissasimme myös. Kävimme Tukholmassa...

...ja Tampereella......ja Isossakyrössä sekä 1700-luvun markkinoilla että Napuen taistelun 300-vuotisjuhlavuoden ennallistamisnäytöksessä (josta tosin näimme vain alun, kun osa yleisöstä sai päähänsä mennä seisomaan taistelukentälle muiden ihmisten - mm. invakatsomon pyörätuolilaisten - näkökentän eteen...).


 


Samalla olemme edelleen hikoilleet helteessä, mutta myös lukeneet ukkos- ja sadevaroituksia - onneksi turhaan, sillä Seinäjoen ukkoset ovat olleet hyvin maltillisia. Ja pyöräilleet, tietysti! Minä olen myös ajatellut paljon seuraavaa Bettyä ja sitä ihan vähän kirjoittanutkin, vaikka en tästäkään tahtonut paineita ottaa.

Tänään sitten palasin töihin. Seuraava loma siintää joskus, ehkä vasta jouluna, sillä Sami on syksyn harjoittelussa eikä siihen syyslomaa kuulu. Mutta olen kiitollinen siitä, että tämä loma, kahdessa osassakin, oli todella virkistykseksi. Vasta nyt koen oikeasti toipuneeni viime vuodesta kaikkine raatamisineen.

Ja - vielä on kesää jäljellä! :)

2 kommenttia:

 1. Lämpimät ovat osaa hellineet, osaa rasittaneet. Vaan nytpä sitten on kuumuus ohi. Tekemättömyyttä ja laiskuutta, aikaasaamattomuutta on voinut selitellä kuumuudella, osaksi tottakin. Nyt pitäis sitten jostain raapasta se innostus ja energia, sillä tekemistä olis ihan valtavasti. Tuohon lötköttelyyn tottuu ja päiväuniin :).
  Mukavia työpäiviä ja energiaa loppukesään. Vaikka yöllä on jo pimeää, syksy on vielä kauuuukana. Vadelman tuoksuisin terveisin Tuula

  VastaaPoista
 2. Kiitos tosi hyvistä Napue-kuvista! Mua ihan oikiasti jonkinverran harmitti kun olin Pariisis just viikonloppuna, kun oli se taistelunäytöskin :/ Mutta onneksi maakunnan mediat on tosi mahtavasti kattaneet koko tapahtuman.

  Muuten, Narvan marssi on sellaanen josta mulla aina heti tuloo itku. En edes oikeen tiedä miksi... Joten oli koskettava videonpätkä tuo joukkojen poistuminen.

  Energistä syksyn alkua :)

  VastaaPoista