Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Maaliskuussa

Kappas, jo toinen postaus samalle kuulle. Toivottavasti en aivan uuvuta teitä jatkuvalla julkaisemisellani.

Päivät ovat kuluneet töiden ja illat Bettyn parissa - muokkaan ja hion tekstiä yhä sitä mukaa kuin julkaisen. On vähän pelottavaa olla niin syvällä tarinassa itse, mutta siitä iloitsen, että myös lukijat tuntuvat pitävän aikaansannoksestani. Kun 1000 käynnin raja laskurissa eilen ylittyi ja kyselin Bettyn FB-sivulla, miten haluttaisiin juhlia, viides osa nousi kovasti esiin. Köh.

Vähitellen toki olen alkanut jo tehdä muutakin vapaa-aikanani. Aina välillä näyttää jo epäilyttävästi keväältä, ja se herättää minussa aina ylitsevuotavan elämänriemun. Vaikka tänä talvena liukkaita ja sitä myöten vankeutta ei olekaan ollut niin paljon kuin joskus, mikään ei saa minua iloisemmaksi kuin varmuus siitä, että kamala lumi ja jää on kohta taas hetkeksi voitettu kanta.

Tosin samaan aikaan muistelemme viime kevättä: Maria-sisareni kuolemasta tulee vuosi runsaan viikon kuluttua. Samalla muistelen silloista hillitöntä työrupeamaa, josta siitäkin selvittiin. On omituista, kun nykyään työnsä saa tehdyksi kahdeksassa tunnissa päivää kohti.

Näissä mietteissä tänään.






1 kommentti:

  1. Samaa mieltä lumesta ja jäästä. Odotan kevättä ehkä kiihkeämmin kuin koskaan, vaikka se tuokin muassaan kiireitä. :)

    VastaaPoista