Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

perjantai 14. helmikuuta 2014

Betty somettaa

Kyllä, minä kirjoitan edelleen. Vaihteeksi tosin flunssassa (vasta kolmas kerta muutaman kuukauden sisällä), joten ajatus ei oikein kulje ja varsinaisen tekstin luomisen sijaan leikin. Mutta kyllä se etenee.

Betty on avannut minulle ovia uusiin maailmoihin monin tavoin, nyt myös sosiaalisessa mediassa. Hoksasin, että uutta "kirjaa" mainostamalla voisin kokeilla kaikenlaista hauskaa. Niinpä omaksi ja ehkä teidänkin iloksenne loin Bettyn Facebookiin oman sivun, jolla julkaisen tuohon maailmaan sopivia linkkejä, tekstipätkiä tulevasta kirjasta, ajatuksiani sen kirjoittamisesta ja mistä milloinkin.

Bettyn Facebook-sivu on julkinen, eikä sen lukeminen vaadi sinulta Facebook-tunnuksia. Jos kuitenkin olet Facebookissa, Betty tykkäisi jos sinä tykkäisit hänestä. Ja hyvin mielellään saa kommentoida, kysyä, keskustella.

Päivitykset ilmestyvät näkyviin tällä tavoin myös kaikkien Betty-blogien sivupalkeissa sekä täällä Kurakauppalassa (vasemmalla):


Innostuin myös päivittämään Betty-blogien "napit", joita saatte halutessanne vapaasti laittaa esille omalle sivustolleen ja linkittää oikeana blogiin (ohjeet voit tarvittaessa lukea mm. täältä). (Ja jos jotakuta kiinnostaa, niin nappien kuvat ovat kaikilta kahdelta Skotlannin-matkaltani.)

http://www.bettystewart.blogspot.com 
http://www.bettystewart.blogspot.com

http://www.bettystewart.blogspot.com 
http://www.bettystewart2.blogspot.com

http://www.bettystewart3.blogspot.com 
http://www.bettystewart3.blogspot.com

http://www.bettystewart.blogspot.com 
http://www.bettystewart4.blogspot.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti