Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

maanantai 20. tammikuuta 2014

Reikäleivillä


Hiljaisuuteni blogirintamalla paljastanee, että arki on todellakin alkanut - ja vauhdilla. Kuvittelin lapsellisesti voivani ottaa töihin pehmeän laskun ja kuluttaa kertyneitä ylitunteja, mutta jostakin syystä niitä ylitunteja on tullut koko ajan lisää... Melkein tekisi mieli tehdä se kuuluisa vesilasitesti, josko kävisi niin, että veteen jäisi tosiaan sormestani kuoppa ja olisin maailman ensimmäinen korvaamaton ihminen! :)

Viime viikosta puolet kului toimihenkilöpäivillä Vuokatissa. Kissaneidit olivat hyvin pärjänneet Samin kanssa poissa ollessani, mutta kyllä minua kotiin palattuani on sitten taas vahdittu. Ylläoleva kuva on täysin tuore, otettu pari minuuttia sitten: neidit kököttävät kiipeilypuussaan työhuoneessa ja valvovat, ettei mamma livahda mihinkään.

Arki on alkanut siinäkin mielessä, että lähetin eilen ensimmäisen työhakemuksen. Nykyinen sijaisuutenihan päättyy vappuaattona, ja olisi ihan kiva saada palkkaa sen jälkeenkin. Tämä oli oikein avoin tiedottajan paikka, joten tiedän hakijoita olevan tämän suuren työvoimapulan (ehe-ehe) maassa toistasataa, mutta ei se ole hullu joka pyytää...

Joulunajan sekä toimihenkilöpäivien herkuttelujen jälkeen pitää palailla arkeen myös syömisten suhteen. Niin ankeaa kuin suupalojen tarkkailu onkin, myönnän, etten haluaisi jatkaa mässäilyäkään. Suklaa on huomattavasti herkullisempaa, jos sitä on vaikkapa kolmen konvehdin verran kuin rasiallinen!

Jumittunutta painonlaskua koetan ratkoa ravintoterapeutin avulla. Kävin tänään ensimmäisessä "istunnossa" hänen luonaan LadyLinella ja sain tunnukset ohjelmaan, johon syömiset kirjataan. Lisäksi hän teki minulle kehonkoostumusmittauksen, ja se korutont' on kertomaa. Ottaen huomioon, että olen treenannut yli vuoden ja elänyt kevyesti yli puoli vuotta, olin oikeasti vähän järkyttynyt. Vuosi sitten olin ilmeisesti paljasta rasvaa, kun nytkin tulos on tämä!

Reikäleiville siis nyt vain joka suhteessa. -20 asteen pakkaset ovat osaltaan palauttaneet tehokkaasti arkeen: eilen käytimme tunnin siihen, että saimme bensatankin lukon sulaksi ja auton tankattua...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti