Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Riemullista joulujuhlaa!Jo perinteiseen tapaan teetimme taas joulukorttimme asianmukaisine kuvineen ja mini-joulukirjeineen Ifolorilla. Kuvat suurentuvat kllikkaamalla.

Kurakauppala toivottaa joulurauhaa 
koko Blogistaniaan!8 kommenttia:

 1. Ihanaa joulunaikaa, Kaisa! Tuo Ifolor-kortti -idea vuoden kuulumisineen on hyvä, saatanpa jopa hieman matkia ensi vuonna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Minä haaveilin monta vuotta joulukirjeen kirjoittamisesta, mutta se tuntui muka aina yhtä vaikealta. Ifolor-korttiin ei yksinkertaisesti mahdu kovin paljon asiaa, oleellisimmat vain, niin että siitä ei pysty hankkimaan stressiä. Ehkä enemmän siitä kuvapuolesta sitten. :)

   Poista
 2. Joulutervehdys perheellenne sateiselta kotiseudultani.
  Ei ihan joka joulun aaton, aaton aattona, paistella pipareita ja torttuja, kun vesisade rummuttaa ikkunoihin.
  Joulumieli vähän kateissa muutenkin, erilainen joulu tulossa, niinkuin teilläkin.
  Rauhallista ja rentouttavaa pyhien aikaa toivon.

  VastaaPoista
 3. Samoin sinne Kurakauppalaan kaikille oikein hyvää ja rauhallista joulua!

  VastaaPoista
 4. Siunattua joulua siulle ,Samille ja kisuille:))

  VastaaPoista