Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

torstai 7. marraskuuta 2013

Trusapäis

Toivottavasti te ette kuvittele, että minä olen vain syljeskellyt kattoon viime päivät. :) Tässä on ollut kaikkea mahdollista trusapäis. 

Kirjan kanssa taisteltiin ihan viime metreille, istuin töissä 14 torstaina, perjantai meni "hukkaan" 150-vuotisjuhlissa mutta sunnuntaina taittajan kanssa jatkettiin 10 h - ja vielä maanantaiaamuna. Ja sitten se lähti. Ilmestyy viikon 48 alussa (varmistin tänään, jotta voimme suunnitella julkistamistilaisuutta).

Tiistaina sitten vietettiin maakuntamuseolle suunnittelemani Askeleen edellä 150 vuotta - maanviljelysseurasta ProAgriaan -näyttelyn avajaisia. Voitte käydä kurkkimassa kuvia näyttelystä työblogistani.

Myös Ilkka kirjoitti tänään aiheesta näyttävästi, kuva suurentuu klikkaamalla, jotta voitte lukea. (Skannerini ei halunnut skannata koko paperia, vaikka mahtunut olisi, joten siirryin lopulta kameraan, ja jälki on sen näköistä...) Näyttely on siis avoinna Etelä-Pohjanmaan maakuntamuseon Kivinavetassa 2.3.2014 saakka. Ja vaikka lehtijutun alussa säikytellään lukijaa "13 puisella portaalla", kyllä yläkertaan on hissikin, eli näyttelytila sopii hyvin myös liikuntaesteisille. Lippu 4 € / 2 € sisältää pääsyn myös alakerran perusnäyttelyyn Mihinä me ollahan. Tervemenoa!

Niin, mitäkö minä nyt sitten teen? Meillä on meneillään edustajiston vaalit, jotka tosin onneksi eivät minua työllistä kuin vähän materiaalin ulkoasun puitteissa. Mutta tiistai-iltapäivänä selvisi, että meidän nettisivu-uudistuksemme aikaistuu kuukaudella ja tapahtuu nyt marraskuussa. En oikein tiennyt olisinko itkenyt vai nauranut...

Toki kotisivumateriaalin siirto uuteen pohjaan on aika terapeuttistakin, mutta myönnettäköön, että nämä projektit alkaisivat vähitellen tälle vuodelle jo riittää. Olen ihan tolkuttoman väsynyt ja jopa laiminlyönyt pahasti kuntosaliharrastukseni. Lasken päiviä joulukuun alussa koittavaan lomaan - työsuhteen loppu häämöttää keväällä, ja pidän lomia pois ennen sitä. Vähitellen tietysti pitäisi ruveta jo hakemaan töitä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti