Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

lauantai 30. marraskuuta 2013

Siunattua adventtia, ystävät!


Jouluvalot palavat, hyasintti tuoksuu. Olen kuunnellut Hoosiannan sekä radion iltahartauden yhteydessä että perinteisesti Lauantain toivottujen adventtiaaton avausnumerona. Kuunnellut ja itkenyt. Hoosianna oli Maria-siskollenikin rakas, ja vuosi sitten Marian sairaus oli juuri todettu. Itkin ikävääni, itkin kuluneen vuoden kaikinpuolista raskautta.

Ja sittenkin: valo voittaa, aina. Valokuvassa hymyilevä Maria tuntuu vakuuttavan, että hän saa jo riemuita ikuisesta joulusta, laulaa lempivirttään Maa on niin kaunis ja olla terve ja onnellinen. Minä taas olen selvinnyt tästä vuodesta, ehkä taisteluissa ryvettyneenä, mutta elossa.

Hoosianna Daavidin poika: sinä autat ja pelastat.


1 kommentti:

  1. Toivorikasta ja onnellista joulunodotusta! Näinä pimeinä päivinä on hyvä etsiä pieniä valonpilkahduksia läheisistä ja arjen kauneudesta.

    VastaaPoista