Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

maanantai 25. marraskuuta 2013

Kaisa luennoi

Sairaslomani venyi lopulta lähes pariviikkoiseksi, ja sen olen viettänyt enimmäkseen vaakatasossa. Olen saanut paljon hyviä ohjeita erilaisista virkistävistä harrastuksista, mutta ihan totta: kyseessä oli niin kauhea fyysinen uupumus, että vasta viime viikon lopulla jaksoin alkaa esimerkiksi katsella televisiota.

En siis ole henkisesti uupunut, jolloin ulkoilu ja mukava tekeminen auttaisi, vaan fyysisesti aivan katkipoikki. Lääkärin diagnoosi oli muistaakseni stressireaktio: "Sinun elimistösi reagoi stressiin tällä tavoin." Jos kuvittelette itsellenne elämänne karmeimman flunssan ilman nuhaa, yskää tai muita oireita kuin mielipuolinen väsymys, aavistatte minun oloni.

Nyt kuitenkin yritän palailla työelämään, ja tulinkin mainostamaan itseäni. "Luennoin" eli kerron maanviljelysseuran historiasta ja tutkimustyön vaiheista Etelä-Pohjanmaan maakuntamuseon Kivinavetassa (Törnäväntie 23, Seinäjoki) ylihuomenna keskiviikkona 27.11. klo 18 alkaen. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Kyseisen luennon yhteydessä piti myös jo olla mahdollisuus ostaa historiaa, mutta sitä en uskalla ihan varmaksi vielä luvata, koska painolla on ollut teknisiä ongelmia ja odotettu paketti saattaa myöhästyä. Pidetään kuitenkin peukkuja — ja tervetuloa joka tapauksessa kuulemaan ja keskustelemaan historiasta.

2 kommenttia:

  1. Hyvä että sait levätä tarpeeksi ja olet kohta taas "iskussa". Onnea tulevaan viikkoon ja nimpparionnitteluni sinne kauas, näin Hesan vinkkelistä katsoen.

    VastaaPoista
  2. Hyvää Kaisan päivää! "Liisan liukkaat - Kaisan kaljamat."

    VastaaPoista