Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Tulihan se sieltä


Tervehdykseni sängynpohjalta! "Odotettu" lomatauti on nyt iskenyt. Viime vuonnahan käytin työelämäni ensimmäisen syysloman sairastaen, nyt sentään päästiin loman loppuun terveenä. En tiedä, kumpi vaihtoehto on kurjempi, sillä en ihan oikeasti ehtisi potea historian vedosluvun ja museonäyttelyn rakentamisen painaessa päälle: oli huono omatunto jo tästä viikon poissaolosta.

Joka tapauksessa toivon taudin etenevän nopeasti nuhavaiheeseen. Tämä kurkkukipuvaihe on karmea ihmiselle, jolla on erittäin matala kipukynnys. Siltikin, vaikka potilasta hoitaa huipputason kissukunta.


4 kommenttia:

  1. Auts! Kurkkukipu on inhaa. Paranemisia sinne.

    VastaaPoista
  2. Voi että :( Höh, pikaista paranemista!! Ja koita olla potematta huonoa omatuntoa... Tiedän, että se on vaikeaa, mutta silti. Sairaana sairastetaan, ei ajatella töitä. Lepoa ja rauhaa nyt vaan!

    VastaaPoista