Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

perjantai 11. lokakuuta 2013

Olen lomallaTähän päivään asti jännitin, saanko oikean syysloman, vai joudunko kuljettamaan työkoneen kotiin ja lukemaan ensi viikolla kirjan tai näyttelyn vedoksia.

Ei tarvinnut. Tämä päivä oli aikamoista tappomeininkiä, mutta kotiin tulin pelkän käsilaukun kanssa. Ilmankos jo aamulla töihin ajaessa soi aamuhartaudessa Herraa hyvää kiittäkää.

Oikeasti en ole lomalla, vaan aion käyttää loppuun alkuvuonna kasautuneet ylitunnit, mutta silti. Kun alan heräillä aamuneljältä, tiedän, että on aika puhaltaa peli poikki. Tarvitsen stressinpoistoa ja virkistystä epätoivoisesti (joskin pelkään vähän kunnon työntekijänä taas sairastuvani, kuten viime vuonna - olo on vähän snif).

Kesäloma meni koomaillessa Farmarin jälkeen, nyt olisi kiva tehdä jotakin (jonka kaksi kissaa mahdollistaa). Saa nähdä, mitä keksitään!1 kommentti:

  1. Voi, hyvää ja rentouttavaa lomaa! Mä tunnistan tuon aamuneljältä heräilyn. Se on kauheaa, ja siihen on vaikea keksiä mitään muuta lääkettä kuin juuri lomailu. Joten nauti olostas! :)

    VastaaPoista