Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

perjantai 9. elokuuta 2013

Lomaa on viikko jäljellä

On ollut kovin sateista - paljon huonommat lomasäät kuin viime vuonna. Auto ei ole ajokunnossa (jousi poikki, mutta onneksi on appi, joka lupaa sen korjata, koska työhön menisi korjaamolla iso rahasumma, vaikka itse jousi ei paljon maksa). Mustikka rääkkää jo valmiiksi arkaa Stellaa, jolta jäi eilen laatikollakäyntikin pennun hyökkäysten takia niin kesken, että ensimmäisen kerran siisti tyttömme sotki mattoa. Väsyttää, kun vielä aamuyöstä koetimme rauhoittaa säpsyvää Stellaa ja pyydystää Mustikkaa koppaan yöksi. Kaikki kuluneen talven stressi ja suru alkaa laueta vasta nyt, kuukauden lomailtuani.


Mutta sitten on aina rauhan hetkiä. Mustikka nukkuu sängyllä ja Stella tietokonepöydän kaapin päällä. Pentuhäkki on ostettuna ja kalustettuna, ja pieni suljetaan sinne jäähylle, jos alkaa illalla tapansa mukaan riehua liikaa. Välillä ei sada, vaan on vähintään puolipilvistä ja lämmintä, ja ehdimme tehdä lyhemmän tai pidemmän pyörälenkin, sillä onneksi on polkupyörät. Kirpputorilla tulee vastaan löytöjä ja dekkari on jännittävä. Saa puhua ihmisen kanssa, joka ymmärtää huolen Stellasta. Saa itkeä Samin sylissä, kun itkettää.


Vielä kun jaksaisi siivota.

3 kommenttia:

 1. Älä ihmeessä stressaa siivouksista, kyllä niitä ennättää tehdä sitten joskus! Minä ainakin olen viime viikot syytellyt lämpimiä ilmoja siitä, etten viitsi ottaa imuria esille. Tietenkin nyt kun ei helteitä enää ole, on vaikeampi keksiä tekosyitä...

  Harmi, kun Stella kärsii uudesta tulokkaasta, luulisin kyllä, että tilanne pian tasoittuu, toivotaan ainakin!

  Hyvää viikonloppua ja lohdutusta sinne Samin kainaloon :)

  VastaaPoista
 2. On teillä nyt vilskettä, voi Stellaa kun pitää sietää Mustikkaa, mutta varmasti he pian tottuvat toisiinsa.
  Hyvä että Mustikka pikkunen sai teiltä kodin.

  VastaaPoista
 3. Stella parka! Mutta kyllä Mustikka tottuu, siitä mä olen varma. Ja niin varmasti Stellakin.

  VastaaPoista