Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

S'on loma ny

Näistä tunnelmista......näihin tunnelmiin.Vielä vähän aikaa sitten en ollut ollenkaan varma, että koskaan selviäisin tähän hetkeen. Epävarmuus omasta osaamisesta siinä vastuunalaisessa tehtävässä, mitä valtaisan tapahtuman viestinnän ja markkinoinnin vetäminen merkitsee, kuukausia jatkuneiden pitkien työpäivien sekä stressiunettomuuden aiheuttama uupumus, Marian kuolema jota en ehtinyt surra, työmäärän kasvaminen käsittämättömiin mittasuhteisiin Kaisan dream teamistä huolimatta - kaikki tämä oli musertaa alleen.

Mutta minusta pidettiin huolta, sittenkin. Kaikki se hullu raataminen kannatti. Ihmisiä tuli näyttelyyn, ja ennen kaikkea he olivat tyytyväisiä kokemaansa."Tämä Kaisa hoiti Farmarin viestinnän niin hyvin, että sinne tuli 100 000 ihmistä", selitti tänään kadulla tapaamani edeltäjäni edeltäjä läsnäolleille tuttavilleen. En voinut kuin nauraa, sillä oikeastihan meitä oli monta sitä asiaa hoitamassa! Mutta ainakaan en tehnyt  päällikön roolissa mitään suurta munausta, joka olisi pilannut kaiken, vaikka sitä pelkäsin, enkä romahtanut ja joutunut sairaslomalle, vaikka sekin oli yhdessä vaiheessa aivan lähellä.

Olen selvinnyt tähän päivään, kolmivuotishääpäiväämme, josta tuli ihan yllättäen myös ensimmäinen lomapäivä. Luulin tekeväni 12 päivän työputken viime viikon maanantaista tämän viikon perjantaihin, mutta sainkin kehotuksen jäädä lomalle heti kun voisin: "Sulla on kova rutistus edessä syksyllä." No, myönnettäköön, etteivät 150-vuotishistoria ja museonäyttely jaksa oikein tämän jälkeen enää pelottaa. :)

Eilen iltapäivällä mediatoimisto ja jälkipyykki minun osaltani olivat paketissa, jopa leikekirja koko lailla kunnossa. Pyöräilimme Samin kanssa torille jätskille ja olimme joka suhteessa ihan pihalla. Loma? Mitä se on? Mitä ihmiset tekevät, kun heidän ei tarvitse tehdä töitä?

Tänään aloitimme hääpäivämme aamiaisella hotelli-ravintola Almassa ja sen jälkeen pyöräilimme sinne tänne kaupungilla - kirjaimellisesti, kuten karttaan piirtämästäni reitistä näkyy! (Lasken tuosta pyöräilykilometrit, joista pidän kirjaa.) Keksimme tikusta asiaa emmekä edes yrittäneet reitittää kulkujamme järkevästi. Vielä viime kesänä en olisi uskonut, että tohdin ajella kaupungilla - nyt minusta on tullut tosi rohkea. Koen itseni jopa jonkinlaiseksi asennemuokkaajaksi: olen ehkä liikuntavammainen, mutta mitä sitten?


Nyt edessä on lomineen ja ylityövapaineen 5,5 ihanaa viikkoa ilman velvoitteita ja vaatimuksia. En käsitä sitä vielä. Mutta ehkä vähitellen. Jos ensin saisi vähän univelkaa nukuttua pois.

13 kommenttia:

 1. Jämäkkää toimintaa Kaisa!!
  terv Minna

  VastaaPoista
 2. Joko nyt maltat hiukan kehua itseäsi..?
  Kiireetöntä lomaa ! t. Eija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän talon päivämiehellä oli aikanaan kuulemma tapana sanoa, kun just ja just selvittiin, että "trossoon varaa ei jääny yhtään"... Mutta selvittiin!

   Poista
 3. Työnaianen on lomansa ansainnut, vai miten se nyt menikään? Ihanaa lepolomaa ja hyvää hääpäivää teille!

  VastaaPoista
 4. Hienoa, että kaikki meni hyvin loppuun asti! Nauti nyt ansaitusta lomasta!

  Ja hyvää hääpäivää! Meillä on myös tänään vietetty hääpäivää (yhdeksättä).

  VastaaPoista
 5. Olen onnellinen puolestasi,kun loma alkoi ja kaiken kukkuraksi hääpäivänä! Kaikkea hyvää!

  VastaaPoista
 6. Nauti lomasta, se on todella ansaittu! <3

  VastaaPoista
 7. Onnea hienosta suorituksesta, sie oot kyllä lomasi ansainnu, nyt huilaat ja nautit.
  Ja onnea ja siunausta hääpäivänne johdosta:)

  VastaaPoista