Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

lauantai 6. heinäkuuta 2013

Sekaisin (Far)marista

Neljän päivän aikana 101 000 kävijää - viestintäpäällikön on siis täytynyt tehdä jotakin oikein...

Nyt on 12 päivän katkeamaton työputki puolivälissä. Huomenna aletaan purkaa ja sitten edessä on normaali työviikko. En jaksa nyt enempää, mutta olen elossa, sain kiitosta ihmisiltä (sekä 150-vuotisjuhlassa pitämästäni puheesta että muusta työstäni), Kaisan dream team oli nimensä veroinen (onneksi mukana oli kokemusta!), ja helpotus purkautui äsken itkuna.

Koetan koota itseni, mutta siihen asti voitte käydä katselemassa valokuvia kuluneista neljästä päivästä ja lukemassa juttuja sekä Farmarin kotisivuilla että Facebookissa.

Minä eilisessä Farmarin pää- ja ProAgria Etelä-Pohjanmaan 150-vuotisjuhlassa puhumassa historiaa. Lapuan puku on oma, tykkimyssy kummiserkulta lainattu, silmälaseja olen käyttänyt viikon koska piilarit olisivat jo liimautuneet kiinni silmiin väsymyksestä...

3 kommenttia:

 1. Mähän sanoin!
  Ja kaikki meni hyvin, kun sinulla on (oli ja tulee olemaan) niin mahtava Esimies.:D
  Joka keta, kun näin kuvan, tai kuulin pihauksenkin Farmarista, ajattelin, että siellä se Kaisa rehkii.
  Tänä vuonna tuntui, että Farmari osui enemmänkin kuin kymppiin.
  Valtavan hienoa työtä ovat kaikki tehneet.

  Jaksamusta ja siunausta ja Esimiehen läsnäoloa ja apua vielä loppurutistukseenkin.

  VastaaPoista
 2. Minäkin muistin aina Kaisan, kun kuulin Farmarista, vaikka itse en ollutkaan paikalla.

  VastaaPoista
 3. Hieno juttu, Kaisa. Nyt vaan liihottelet viikon eteenpäin ja sitten lepoa ja virkistystä!
  Keveää viikkoa, toivoo Tuula

  VastaaPoista