Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

perjantai 12. heinäkuuta 2013

Helpottuneita hymyjäLähdemme vähitellen kohti Lapuaa, jossa ohjelmassa mm. perinteiset Poutun kylän peltoseurat (tapahtuma, jonka joku muu järjestää ja viestii, haa!), mutta halusin näyttää teille pari kuvaa eilisillalta.


Farmarin purkukaronkkaa vietettiin iloisin mielin herkullisen lähiruoan ja vapaan seurustelun merkeissä. Me selvisimme - ja kiitosta sataa järjestelyistä. 

Viestintäpäällikkö ja hänen www-vastaavansa olivat niin helpottuneita ja kiitollisia, etteivät tahtoneet malttaa ollenkaan luopua F-lippiksistään... :)

1 kommentti:

  1. Oikein paljon onnea homman onnistumisesta ja hyvää loma-aikaa!
    On teillä muikeat ilmeet naamalla.

    VastaaPoista