Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Kun ei ehdi eikä jaksa kirjoitella...

...voi onneksi aina laittaa kuvia ja videoita!

Meidän sisältötuottamamme Farmari-katalooki eli näyttelyopas jaettiin kaikille Maaseudun Tulevaisuuden tilaajille keskiviikkona. Ellet sitä saanut, pääset lukemaan pdf-versiota kuvaa tai tätä linkkiä klikkaamalla (huom. pdf:n laatu ei värien puolesta täysin vastaa painettua).


Nyt pusketaan kasaan Farmari-lehteä, joka menee painoon alkuviikosta ja jaetaan juhannuksen jälkeen jokaiseen mainoskiellottomaan kotiin noin 150 km säteellä Seinäjoesta. Alan kohta lukea taas uutta vedosta, joten toivon teidän viihtyvän tällä kertaa vähien sanojen ja elävien kuvien parissa...

Siis Asiaa - tervetuloa myös Farmarin tilakohteisiin!
Ja Elämyksiä - traktorikompin lisäksi myös paljon muuta!


Kesän 2013 Farmari on ProAgria Etelä-Pohjanmaan 150-vuotisjuhlanäyttely. Yhtä kauan on myös maatalousnäyttelyitä maakunnassa järjestetty. Tervemenoa aikamatkalle!
...ja tervetuloa tämän kesän Farmariin! :) Sisäänpääsymaksu on hyvin kohtuullinen, kun alueella on nelisensataa eläintä, kuutisensataa näytteilleasettajaa ja kaikkea muuta kivaa... Ennakkoon lippuja voi hankkia osoitteesta www.lipputoimisto.fi. Oikeasti suosittelen neljän päivän ranneketta, jonka hinta ei päätä huimaa.

5 kommenttia:

 1. En tiedä tohtisko tuonne miestänsä päästää ainakaan yksin,ettei vain käy niinkun Yhdelle nurmolaiselle emännälle.(uskallan kertoa,koska molemmat ovat jo olleet vainajia tosi kauan) Isäntä lähti muka maatalousnäyttelyyn,mutta kun emäntä avasi television,niin sattui tulla Linnanmäeltä ohjelmaa ja sielä se isäntä oli palloilla merenneitoja pudottelemas:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Intsu, sähän tulet tietysti mukaan! :D Taitoa käsillä -hallissa on perjantaina ja lauantaina klo 13 Suuri ompeluseura, josta yritetään Suomen suurinta!

   Poista
 2. Oikein mukava oli tutustua postin tuomaan Farmari katalookiin! Kyllä sinne pitää mennä heinäkuussa. Toivotan viestintäpäällikölle voimia vastuullisessa työssä!

  VastaaPoista
 3. Terveiset ja synttärionnittelut viestintäpäällikölle.

  Katselin yhtenä päivänä maitopurkkia ja Farmarin mainosta siinä. Sanoin, että yksi tuttu on näitä tekemässä. Niin blogituttu, vastasin, kun udeltiin, että kuka.

  VastaaPoista