Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

perjantai 21. kesäkuuta 2013

Ihanaa juhannusta ystävät!


Kolmen päivän ajaksi olen minäkin vaihtanut vapaalle. Ei mitään suuria suunnitelmia: vain hyvää grillattavaa (liha on kevyttä!) ja auringosta nauttimista, voimien keräämistä loppupinnistykseen.

5 kommenttia:

 1. neuloo mopsien kanssa21. kesäkuuta 2013 klo 12.22

  Hyvää, leppoisaa ja rentouttavaa juhannusta sinulle! Sopivasti aurinkoa ja lämmintä, että kesältä tuntuisi!

  VastaaPoista
 2. Juhannus on meillä herttainen, kirkas taivas on sininen. Pirtti on jo pesty valkoinen, pihamaakin laastu on. Ihanaa juhannusta teille kolmelle!

  VastaaPoista
 3. Meidän luokka (Vaasan Tyttölyseossa, eli Tipulassa) lauloi aina arvostetulle ja kunnioitetulle rehtorillemme tuon Kesäillan valssi-laulun. Oikein moniäänisesti ja muutenkin ihanasti ja oikein (ylpeä rykäisy).
  Tuostapa on jäänyt mieleeni minulle yksi niistä aniharvoista mukavista muistoista kouluajaltani.
  Nyt kuuntelen yo äänitteen ja vaivun juhannukseen sopivaan mielentilaan.

  Ihastuttavaa&lämpöistä ja siunattua Juhannusta sinulle ja kaikille muillekkin!

  VastaaPoista
 4. Oikein lepposaa keskikesän juhlaa teille kaikille.

  VastaaPoista
 5. Kiireetöntä juhannuksen aikaa ! t. Eija

  VastaaPoista