Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

perjantai 3. toukokuuta 2013

Ne vannehamekuvat

Toukokuu on alkanut. Vappuaattona ei tuntunut pätkääkään vapulta - ei sään puolesta eikä muutenkaan, paitsi että tirautin aamulla kun muistin, miten Maria odotti aina vappua. Mutta lähdin sentään töistä neljältä (en muista koska viimeksi) ja paistoin illalla munkkeja. Vapunpäivänä kävimme syömässä ystävän kanssa ja sitten oleilemassa kaupungilla, ja puistonpenkillä tuulensuojassa tarkeni jopa istua. Nyt on vähän toivoa, että kevät tuli sittenkin.

Lupailin teille pari viikkoa sitten "vannehamekuvia" eli kuvia ProAgria Etelä-Pohjanmaan 150-vuotisjuhlakokouksesta. Kun en tiedä, kuinka moni kokousväestä haluaa esiintyä blogissani, julkaisen vain omaa naamaani ja esitystäni. Näköjään tuo hame olisi saanut olla pikkuisen pidempi. Enkä minä itke historian ääressä, vaikka ilmeiden perusteella niin voisi luulla...
Kuvien käyttöluvasta kiitämme Iiristä.

1 kommentti:

  1. Komia tanttu! Onko oikeen silikkiä? Ihana pussukkakin. Tottahan historia on myös vakavaa!

    VastaaPoista