Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

tiistai 7. toukokuuta 2013

Kevät!


Viime päivät Maria tuntuu olleen jotenkin todella lähellä. Ja uskon hänen iloitsevan siitä, että elämänhaluni on kasvanut ja jaksan tehdä asioita ja nauttia niistä.

Kun tämä sinnikäs talvi vihdoinkin alkoi taittua kevääksi, mielikin on lämmin. Jos klo 22.15 parvekkeella tarkenee ja näkee vielä touhuta täyttä päätä, toivoa on, että elämä voittaa!

Parveke on siis jälleen kuosissa - ensimmäinen parvekeateria toukokuussa on kyllä ennätys, kun parhaimmillaan olemme aloittaneet sesongin maaliskuussa - ja Stella sai tänään sinne uuden kiipeilypuun, jonka huipulta näkee hyvin kaiteen yli kaupungille.

Myös polkupyöräilyn olen taas aloittanut! Jännitin miten käy, pelottaako minua kuten viime keväänä, mutta eikö mitä. Nyt olen kahtena päivänä pyöräillyt työmatkat melkein liiankin reippaasti, välillä joudun muistuttamaan itseäni siitä, että kolmipyöräinenkin pyörä voi kaatua, jos sählään sen kanssa.

Työssä tahti kiristyy: kahden kuukauden kuluttua Farmari on jo ohi. Jos teitä huvittaisi tulla paikalle noin niinkuin vapaalipulla, suosittelen osallistumaan tähän kilpailuun.


Ja muuten huviksi ja iloksi vinkkaan, että julkaisen kerran viikossa juhannukseen asti vanhoista eteläpohjalaisista maatalousnäyttelyfilmeistä tehtyjä pikkupätkiä. Vappuaattona mentiin Lapualle ja vuoteen 1938. Huomenna julkaisen Farmarin Feississä ja toki myös kotisivuilla uuden pätkän.


Helatorstaiksi ja perjantaiksi luvassa on noin kymmenen lämpöastetta ja tolkuttomasti vettä, mutta siitähän emme valita me, joiden elanto ei ole kiinni maan kylvämisestä. Siis hyvää puoliviikkoa!

2 kommenttia: