Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

perjantai 29. maaliskuuta 2013

Pitkäperjantai


Hyvää pitkääperjantaita toivottelen. Viikko on mennyt tiistaista asti töitä yritellessä ja pahoin voidessa. Ilmeisesti tämä kammottava kuvotus liittyy alkuperäiseen tautiin, joka on itsessään helpottamassa. Tämä "sivuoire" vain ei ole kiva. Olen oksennellut töissä, yrittänyt istua koneella, häipynyt kotiin maata. Eilen kävin uudestaan lääkärillä, joka ei mitään uutta vikaa löytänyt, mutta pahoinvointilääkettä sain. Ne väsyttävät, mutta väsy on kahdesta pahasta se pienempi.

Aurinko paistaa.

2 kommenttia:

 1. No jopas on sitkeä tauti. Toivottavasti pyhien lepo tainnuttaa sen ja saat voimia.
  Aurinko paistaa ja on keväistä.
  Olen lähdössä kirkkoon siunaustilaisuuteen, sopii päivän teemaan jos sallitaan sanoa.
  Säätila ei taas sovi, sillä mielikuvissani pitkäperjantai on harmaa, pilvinen.
  Meillä voidaan suhteellisen hyvin, väsymystä ja voimattomuutta, mutta muuten ok. Minun näyttöpääteniskani aiheuttaa päänsärkyä ja issias muistuttaa kankun päällä olemassaolostaan. Kerään voimia :) soittaakseni ajan hierojalle - ensi viikolla.
  Työtä on piisannut tammikuun alsuta lähtien, että senkin puoleen on kaikki hyvin. Jos vielä saamme sisareni perheineen kylään nyt pääsiäisen aikaan, on kaikki paremmin kuin hyvin. Kesää kohti mennään, päivät menee nopsasti, mutta sään puolesta ei eteneminen kovin nopelata näytä. Vaan maltti on valttia tässäkin asiassa.
  Levätkää ja toipukaa.
  Aurinkoista pääsiäistä toivotellen Tuula

  VastaaPoista
 2. Jos minulla on lukihäiriö - no ei oikea, mutta luen välillä mitä sattuu ja saan sitten hihitellä tovin. Niin on kirjoitushäiriökin: nopelata on uusi sana, joka ennen oli nopeata!
  Työmaalta toivotin asiakkaalle hyvää pääsisiäistä ja silleen.

  VastaaPoista