Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Tämän vuoden sisältöä

Ehdin tänään vihdoinkin tyhjentää työkameran muistikorttia ja ajattelin jakaa muutaman kuvan teidän kanssanne. Eli mitä ihmettä se Kaisa oikein tekee työkseen?

Klikkaamalla oheista ilmoitusta isommaksi (klikkaa sitten Ctrl ja +, niin suurenee entisestään) näet osan siitä, millä minä kulutan aikaani tänä vuonna. Kyseinen sivun korkuinen ilmo oli Ilkassa viime sunnuntaina.

Päiväni täyttyvät siis normaalin tiedottajan työn ohella ennen kaikkea Farmarin viestinnästä ja markkinoinnista, minkä lisäksi yritän löytää aikaa keskittyä 150-vuotishistorian viimeistelyyn ja 150-vuotisjuhlanäyttelyn käsikirjoittamiseen. Syksyllä odottavat vielä edustajiston vaalit. Olen parhaimmillani pienessä paineessa, mutta myönnettäköön, että "pieni" saa välillä aivan uudenlaiset mittasuhteet!
Tässä kuluvan vuoden pääsisältö vähän isommassa koossa. 150-vuotisrollupin tekstit ovat yhtä kuin tulevan 150-vuotishistorian pääluvut. Kirjan nimeksi tulee vuoden teeman mukaisesti Askeleen edellä 150 vuotta.


Ei elämä onneksi ole pelkkää juhlaa, se on myös ruusuilla tanssimista - tai gerberoilla. Juhlavuosi korkattiin sidosryhmätilaisuudessa viime viikolla, jolloin somistuksessa elivät sekä historia että Farmarin värit.
Toivon hartaasti,, etten aina näytä noin happamalta kun puhun historiaa! (No juu, valitsin tahallani karmeimman ilmeen kolmesta vaihtoehdosta. :) Ainakin useampaan kertaan pitämäni esitys ProAgria Etelä-Pohjanmaan viimeisimmistä 150 vuodesta on saanut kovasti kiitosta. Olen iloinen, kun saan ihmiset kuuntelemaan innostuneina ja nauramaan ääneen - historiasta puhuttaessa.


Seuraavaksi juhlitaan sitten yhdessä Seinäjoen yhtä vanhan seurakunnan kanssa. Eli kaikki kiinnostuneet, tervetuloa 1800-luvun kaavalla pidettävään perinnejumalanpalvelukseen Törnävän kirkkoon tulevana sunnuntaina klo 10 ja sen jälkeen kirkkokahveille keskustan seurakuntakeskukseen!

Edit: sain luvan jakaa tätä lehti-ilmoitusta, jossa tarkempaa tietoa perinnejumalanpalveluksesta.

 

2 kommenttia:

 1. Sata kertaa mieluummin katselen vakavanaamaista puhujaa kuin sellaista, jolla on koko ajan jakoavain virne päällänsä.
  Sitä varten yleisölläkin oli hauskaa sinua kuunnellessaan, kun historijoitsija (so. sinä)ei itse nauranut ylinnä (luulen ma, tai ei... TIEDÄN ma).

  Olisi mukava tulla sinne Törnävälle, mutta luulen, että tulee mentyä kotikonnun kirkkoon.
  Jäi viime sunnuntaikin jo väliin :(

  VastaaPoista
 2. Voi kun olisit tullut, olis ollut kiva taas nähdä!

  VastaaPoista