Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

torstai 21. helmikuuta 2013

Pikakatsaus

Ystävänpäiväviikolla ystävä vei minut syömään Juurella-ravintolaan, joka oli vielä testaamatta. Lähiruoka maistui taivaalliselta. Tosin oikein ison nälän kanssa kannattaa ehkä mennä muualle, sillä annokset olivat sellaisia hienoja ja pienehköjä. Mutta hyviä. Ja tila viihtyisä. Vain juomatoiveiden jatkuva kysely oli vähän ärsyttävää - Seinäjoella useimmat kuitenkin saapuvat ihan autolla sinne ravintolaan...Muuten meillä on eletty arkea. Sami puurtaa koulussa ja iltaisin tehtäviä kotona, minä aamusta iltaan töissä. Enimmän aikaa tunnen itseni idiootiksi, mutta aina vahingossa jossakin onnistun. Jos tästä vuodesta selviän, selviän taas mistä vain. Eikä tietysti pidä valittaa, jos on niin tavoiteltu, että ihmisiä on ovella jonoksi asti.

Silti pidän ensi viikon lomaa. (Enimmältä osin ylityövapaita, mutta silti.) Kuten työkaverin kanssa totesimme: jos maailma kaatuu siksi, että olemme lomalla, olemme ansainneet palkankorotuksen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti