Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Kolmas toista kolmetoista

Otsikko on Samin oivallus tältä päivää ja oli pakko vääntää tikusta asiaa sen vuoksi. :)

Kevättä kyntteliltä: tänään sammuvat meillä loput ylimääräiset valot lukuunottamatta paria erityisen epäjouluista valohässäkkää sisätiloissa - aamuisin kun Stellan pitäisi vielä muuten jäädä pimeään.

Koko talvi on ollut käsittämättömän pilvinen, mutta eilen aamulla ja juuri nyt pilvien seasta pilkistää ihan pikkuriikkisen sinistä taivasta. Joka tapauksessa vuoden kauhein kuukausi, loppumattoman pimeä, liukas, kylmä, ankea tammikuu on selätetty. Helmikuussa on jo pikkuriikkinen toivo elämästä. Kaikesta huolimatta.

Pimeästä puheenollen teille vielä pari varsin hämärää videopätkää Stellan touhuista. Toinen on kuvattu tällä viikolla, toinen loppiaisen tienoissa.Stella siis rakastaa yli kaiken työläppärini laukkua... Syytä emme vielä ole kyenneet selvittämään, sillä Stella ei ole edes niitä kissoja, jotka syöksyisivät heti makaamaan vaatteiden ja vilttien päälle, jos ne jäävät levälleen. Etäpäiviä yritän pitää kerran viikossa siksi, että pystyisin silloin sähköpostin ja puhelimen ulottumattomissa keskittymään historian viimeistelyyn. Toimistolla se ei onnistu.

3 kommenttia:

 1. Voi että, just eilen otin kuvan meidän Panu-kissistä, kun se ihaillen seurasi luonto-ohjelmaa jossa puuma metsästi jänistä. Joskus se innostuu hyökkäämään ruutuun kiinni, esim. silloin kun katsotaan snookkeria :) Ne pallot kun ovat ihan vastustamattomia!

  Ihanaa kun aurinko välillä pilkahtaa, tänäänkin jo näyttäytyi tuossa tunti-pari sitten, nyt on taas aika harmaata.

  Hyvää viikon alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Stella katsoo mielellään myös tavallisia ohjelmia. Se ei pelkää yhtään, vaikka jännärissä ovikello soi tai koira haukkuu... :)

   Ensi viikolle lupailtiin vielä eilen kahta aurinkoista päivää, mutta ne oli nyt peruttu! :(

   Poista