Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

lauantai 19. tammikuuta 2013

Nyt on tämä fiilif


Takana työviikko, josta kaksi pitkää päivää toimihenkilöpäivillä Vaasassa - edessä työviikko, jonka ohessa kahdet pyöreiden vuosien synttärit, toisissa odottaa nakki kahvinkaatajana.

Fiilis on kuin Stellalla kuvassa: järjetön väsy. Tulin vain kertomaan, että olen elossa ja palaan vähitellen. Voikaa paksusti!

8 kommenttia:

 1. Ymmärrän hyvin tuollaiset fiilikset! Voimia tulevaan viikkoon ja kahvinkaateluun, onneksi tänään saa vielä lepäillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, sain nakitettua kaatelun kälylle ja pääsin yllättävän vähällä. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Voi kun kiva, olen oikeasti toivonut että joku haastaisi tähän, tykkään näistä kysymysjutuista. :) Yritän jossakin välissä jopa vastata...

   Poista
 3. No, taaskin kommentoin, että sama täällä. Menin viime viikolla takaisin töihin parin kuukauden sairasloman jälkeen, enkä kyllä käsitä, kuinka mua näin väsyttää. Tottakai sairasloman aikana tottuu toisenlaiseen rytmiin ja ennenkaikkea niihin päivittäisiin päiväuniin. Mutta silti, onkohan normaalia olla näin väsynyt? Saati sitten kun taas tulee se kiire aika... Mulla muuten tuossa viereisessä nojatuolissa nukkuu Stellan asentokaima :D Ketarat ojossa, tuhina vain kuuluu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä uskon, että tämä pimeä talvi kyllä väsyttää meitä kaikkia. Ennen vanhaan voitiin tähän aikaan vuodesta jo nautiskella kirkkaista talvipäivistä, mutta nyt on melkein pelkkää hämärää... Ollapa loma ja rahaa lähteä aurinkoon!

   Stella ei ole tainnut tuon kuvan oton jälkeen noin mamiakaan, mutta sängyssä se levittäytyy aina poikittain, isi ja mamma yrittävät sitten mahtua reunoille... :)

   Poista
 4. Halit ja runsaasti voimia enkelivartioilla vahvistettuna.

  VastaaPoista