Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

perjantai 11. tammikuuta 2013

Meillä...


 • on ensimmäinen koulu- ja työviikko rämmitty läpi.
 • seisoo yhä kuusi permannolla, mikä ei ole sidoksissa niinkään mihinkään nuutinpäiväperiaatteeseen kuin siihen, ettei kukaan ole iltaisin jaksanut tehdä mitään.
 • on tulossa erinomaisen monivaiheinen tammikuu, joka on muuten ihan tolkuttoman pitkä - katsokaa nyt kalenteria, melkein viisi viikkoa!
 • Stella-parkakin on joutunut tottumaan siihen, että aamuisin nuo aina häipyy.
 • Stella sai kuitenkin nauttia keskiviikkona mamman seurasta, kun pidin ensimmäisen historiaetäpäivän: saadakseni historiakirjan ja museonäyttelyn joskus valmiiksi tarvitsen välillä oikeasti työrauhan.
 • kukkii yhä hyasintti, tämän takuulla ennätys: hamstrasin joulun aikana kaupoista hyasintteja aina kun näin, ja nyt yhdessä puhkesi vielä uusi kukkavarsi.
 • on hartaasti odotettu viikonloppua.

4 kommenttia:

 1. Meillä ei ole joulukuusta ollut moneen vuoteen,hyvin on pärjätty ilmankin. Kaikenlaisia joulu-juttuja kyllä teen joka vuosi lisää! Hyviä arki-päiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on viidettä vuotta tuo tekokuusi, joka kootaan oksa oksalta ja joka on tuuhea ja komea kuin Disneyn elokuvissa. :)

   Poista
 2. "Paha Nuutti sen pois viepi"
  Viimeinen joulukakku menossa ja koti laitettu arkiseen kuntoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on vielä neljännes kakkua pakkasessa ja suklaata kaapissa, mutta maistuvat hyvältä sitten taas joskus. :)

   Poista