Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Hyvää toista adventtisunnuntaita!Tapasin töiden merkeissä tällä viikolla Seinäjoen seurakunnan tiedotusihmisiä ja sain tuomisia. Ensimmäisenä adventtisunnuntaina olivat kaikki Lakeuden ristissä olleet kirkkovieraat saaneet lahjaksi adventtikynttilän ja seurakunnan tulitikkurasian, ja nyt minä sain sellaiset molemmilta tapaamiltani henkilöiltä! Toiseen adventtiin on siis varustauduttu asianmukaisesti.2 kommenttia:

  1. Tuohan on seurakunnalta hyvä tapa, muistaa kirkkovieraita, pitääpä vihjata puolisolle, vaikka heilläkin innostuttaisiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan ihana muisto! Luin tästä jonkun FB-kaverin päivityksestä ja harmitti kun ei oltu kirkossa, joten oli tosi kiva saada kynttilät. :)

      Poista