Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Hyvää kolmatta adventtisunnuntaita!

3 kommenttia:

 1. Kuin myös sinne Kk:laan, vaikka päivä onkin jo illassa.
  Olemme aikeissa lähteä kirkkoon kuulemaan ja laulamaankin kauneimpia joululauluja.
  Päivä mennyt lokostellen ja lumitöissä. Rauhallista, ei vain vielä jouluista - meillä.
  Eipä ole aikomus laittaakkaan paljoa, koska nyt onneksi näyttää siltä, että voimme matkustaa sisareni luo joulunviettoon, ellei mitään erityistä ilmaannu..
  Päivä kerrallaan.
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi joulu tulee ihan valmiina, vaikkemme itse niin kauheasti sitä laittaisikaan! Me kuuntelimme radiosta kauneimmat joululaulut kahteen otteeseen Lapualta. Nyt alkaa ihan vähän tuntua siltä, että kohta saa rauhoittua...

   Poista
 2. Minä en koskaan kuullut vanhempieni muistelevan menneitä jouluja. Kipeät sotajoulut olivat liian lähellä, niitä ei kukjaan halunnut muistella.
  Joskus harvoin äiti kertoi ruuista, mitä heillä oli jouluna laitettu. Oli ollut alkupalaksi lihaliemi pasteijan kanssa. Se tapa on säilynyt vielä tyttärellekin. Pullista leivottiin nelijalkaisia sarvellisia pukkeja, rusina pyllyssä hännän alla, toinen silmänä.

  VastaaPoista