Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Hyvää joulua!

Olen vasta hiljakkoin tajunnut, ettei ihmisellä tarvitse olla lapsia, jotta voisi lähettää valokuvakortin. Eräs ystäväni lähettää säännöllisesti kuvan itsestään ja puolisostaan - ja se on ihanaa, koska välillämme on sen verran valtamerta, että näemme kovin harvoin.

Niinpä päätin teettää meille Ifolorilla joulukortit, joissa yhdistyisi minimaalinen joulukirje - kunnollista en saa koskaan kirjoitettua - ja kuvassa se, mikä on tämän vuoden "juttu". Tämän vuoden kortin kuva on otettu hääpäivänämme heinäkuussa. Oli lämmintä, iltapäivällä tuli kova ukkoskuuro ja vettä niin, että kadut lainehtivat. Tekstin kirjoitin lokakuussa, jolloin en vielä tiennyt, että työnkuvani muuttuu.

Tämä joululaulu tuo jostakin syystä voimakkaimmin mieleen lapsuuteni joulut. Korttimme ja Jorma Hynnisen esityksen myötä haluan toivottaa kaikille Kurakauppalassa kävijöille riemullista joulujuhlaa!

10 kommenttia:

 1. Rauhaisaa oloa Joulun lämpöä ja kynttiläin valoa!

  VastaaPoista
 2. Sytytä lyhty,
  joulun viettoon ryhdy,
  keskelle talven taikaa,
  ihanaa joulun aikaa!

  VastaaPoista
 3. Ihana joulukortti :)
  Oikein Hyvää Joulua!

  VastaaPoista
 4. Joulun aikaa rauhaisaa,
  vuotta hyvää alkavaa!

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia mukavasta joulukortista ympäri maailman.
  Se tuli ja ehti juuri sopivasti tänne Hälvälandiaan :D
  Siunattua Joulua ja vuotta 2013 teitteille!

  VastaaPoista
 6. Rauhallista joulua.
  Kristus syntyy kiittäkää.

  VastaaPoista
 7. Valokuvakortin voi tosiaan lähettää myös muista kuin lapsista. Minä olen saanut mm.koira- ja siilikortteja. Sinun kuvakorttisi on aivan ihastuttava.
  Mukavaa joulunaikaa ja onnea vuodelle 2013!

  VastaaPoista