Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Hoosianna - Herra auta, pelasta

Keskelle arkea, kaikkea sitä itse keksimäämme kiirettä ja hässäkkää - se tulee. Keskelle murhetta ja huolta, sairautta ja itkua - se tulee. Halusimme sitä tai emme - se tulee. Odotus.

9 kommenttia:

 1. Kyyneleet sain silmiini, kun adventtiviestisi luin. Jotenkin se vaan kosketti.
  Elämme suvantovaihetta ja uuden vuoden puolella
  olemme suuren jännittävän ja pelottavankin asian/tapahtuman edessä. Siihen kaikkeen ja tähän päivään sain voimia ja valoa.
  Kaikkea hyvää ja rauhaisaa Joulun odotusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voimia sinne! Meilläkin on lähipiirissä odotusta, jota ei toivoisi - ehkä viikon päästä jo olemme viisaampia... Siksi Hoosianna on tänä vuonna saanut kyyneleet silmiin useamman kerran.

   Poista
 2. Olipa kiva tuo flash mob-video, varmasti oli ikimuistoinen katkos tuollaiseen kaupalliseen häsläämiseen. Ja voi sen pienen taaperon ihmettelevää katsetta, että mitä tämä kaunis musiikki oikein on :)

  Tämä adventin aika on tällaista haikeaa odotusta, mutta myös lupaus onnesta ja rauhasta, juuri sain joulutähdet ja kynttilät viriteltyä ikkunoihin, tästä se alkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulenpa, että moni itsensä jouluhässäkässä uuvuttava jaksaisi paremmin, jos vastaavaa järjestettäisiin muuallakin! Meilläkin jouluvalot palavat, ja ensimmäinen hyasintti availee kukkiaan...

   Poista
 3. Ihana video. Mun mielestä muutenkin tämä laulaen toteutettu flash mob -homma on tosi hieno idea. Niin monta hyvää mieltä tuottavaa yhtäkkistä musiikkihetkeä tavallisen arjen kiireen keskellä. Olispa kiva päästä joskus tällaista todistamaan.
  Hyvää adventin aikaa Kaisa! (plus miäs ja kissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koskas järkätään vastaava täällä lakeuksilla? :)

   Poista
  2. Moon heti mukana!!!!! Olispa aika mahtava juttu.

   Poista