Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

tiistai 27. marraskuuta 2012

Kaikki kasassa


Ugh, olen pakannut. Koko työhön liittyvä materiani on laatikoissa (tai roskissa tai parissa kotiin tuodussa kassissa). Huomenna harjuripoikien on määrä kiidättää tämä lasti toimistosta toiseen, kun aloitan uudessa tehtävässä.

Olen istunut tässä samassa huoneessa lähes puolitoista vuotta historian parissa. Kuvittelin istuvani siellä vielä runsaan vuoden kiintopisteenäni se päivä, jolloin historia tulisi painosta. Mieleenikään ei tullut, että tehtävänkuvani vaihtuisi - tai pikemminkin täydentyisi, sillä historian viimeistely ja 150-vuotisjuhlavuoden asiat ovat vastuullani edelleen viestintätöistä huolimatta.

Huoneeni on ollut kovin pölyinen ja sotkuinen kaikkine arkistomateriaalilaatikoineen ja kirjapinoineen. Silti tunsin hupsua haikeutta, kun kasasin tavaroita. Tavallaan yksi elämänvaihe ja melkoinen elämys on takana, uusi aika edessä. Kyllä, jännittää. Kyllä, luotan siihen, että taivaan Isä hulluistaan huolen pitää. Ja flunssakin on onneksi jo paranemaan päin.


5 kommenttia:

 1. Kaisa, kunnioitan sinua ja elämänasennettasi suuresti! Toivon sinulle ja perheellesi kaikkea hyvää ja Taivaan Isän siunausta päiviin tuleviin! -Liisu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sentään, ja minä kun yritän vain räpiköidä eteenpäin päivän kerrallaan... :) Siunausta myös sinulle!

   Poista
 2. Kyllä osuit taas niin oikeaan naulankantaan, mitä niihin "hulluihin" tulee :D
  Tsemppiä!

  Minä olen toivossa saada tänne Letkutielle oman sopen (pölytollerot plus muu sotku on jo valmiina) jahka meidän harjuripoika (ts. Magnus) kerkee väsätä sinne pöydän ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haluatko vähän lisää palleroita? Tuolta ex-kolostani löytyisi... :)

   Poista
 3. Nii ko päiväs nii on voimas.
  Siunattua adventin aikaa siulle ja Samille

  VastaaPoista