Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Osaatko lukea?

Tämän blogin yläpalkista voit silloin lukea, että puolet Senegalin väestöstä ei osaa lukea saati kirjoittaa. Tästä joukosta  63 % on naisia. Koko maailmassa noin 90 miljoonaa tyttöä ei saa koulutusta, kehitysmaiden tytöistä noin neljännes. 

Viime viikolla kirjoittelin hyväntekeväisyysostoksista, mutta nykypäivän sosiaalisen median maailmassa jo hiirikäden heilautuskin auttaa. Unesco ja Always ovat käynnistäneet Sisters for Education-ohjelman tavoitteenaan auttaa 40 000 naista. 

Klikkaa pinkkiä nappulaa yläpalkin kuvassa, tässä alapuolella tai Alwaysin Facebook-sivulla, jolloin Always lahjoittaa 0,28 € kampanjalle. Facebook-linkistä löydät lisätietoa asiasta sekä mahdollisuuden levittää hyvää asiaa FB-tililläsi tai omassa blogissasi. Huomaathan, että kun kirjaudut sivulle FB-tunnuksillasi, saat personoidun kuvan eli oma nimesi näkyy tuolla alareunassa.

Eiköhän flikat ja poijat oikein porukalla ruveta levittämään lukutaitoa.2 kommenttia:

 1. Pienistä puroista se isokin joki syntyy. Vai oliko se meri?
  Opetetaan tosiaankin tytör lukemaan. :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sovitaan että se oli meri! :D Kahdeksan jo osallistunut tämän blogilinkin kautta, odotellaan koska saadaan täysi kymppi...

   Poista