Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

maanantai 16. heinäkuuta 2012

Nämä kengät jakavat mielipiteitä...


...joten toivottavasti kukaan ei järkyty luultuaan meitä tosi tyylikkäiksi pukeutujiksi ja nähdessään nyt tämän päivän ostokset kokoa 42 ja 35... :) Näin vanhoilla kun mukavuus on ajanut jo ajat sitten tyylikkyyden ohi! Ja uskottavuuden. Suunnittelin laittavani Hello Kitty -crocsit seuraavaan historiatoimikunnan kokoukseen... ;)

Aidot ovat, kiitos alennusmyyntien!Tämä kuva on omistettu erityisesti kaasolle.


14 kommenttia:

 1. Onnea uusille! Aivan ihanat nuo Hellot! Minä kuljen ja kulkenut jo monta vuotta crocseissa ja villasukissa, no en ympäri maailmaa, mutta Pariisit, Brysselit, Petroskoit ym, kotimaasta puhumattakaan. Ei tule rakkoja! Ja saa huomiota (tosin en sitä toivo)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä jo odottelen, kuinka paljon lapset osoittelevat "pientä tätiä", jolla on vielä Hello Kitty -kengätkin... :D Toivon vaan, että tuo oma mallini ei hiosta, kun kuvion takia päältä puuttuu rei'itys.

   Poista
 2. Croksit on parhaat mökkikengät! Mut en mä kyl ikinä niitä laittais edes lähikauppaan mennessä.
  Mun blogissa onkin jo yks kuva kaveriperheen mökkicrokseista :Dhttp://liljankukkia.blogspot.fi/2012/07/on-niin-helppoo-olla-onnellinen.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä ihana värien kirjo! :D Mulla kun on tuo ulkonäkö muutenkin vähemmän missimäinen, niin töppöcrocsit sopii amerikkalaisen jalkapallon muotoisiin jalkateriini lopulta sievemmin kuin mikään tavallinen kenkä... :) No, kenkäfriikki kun olen (siis tällä amerikkalaisen jalkapallon muotoisella 35 numeron korkoa nykyään sietämättömällä jalalla, huoh), niin toki ne jalkineet usein vaihtuvat. Ja crocseja en pidä ikinä kovin lämpimällä, vain "puolipahimmoisella" säällä.

   Poista
 3. Täyrellisen ihanat Hello Kittyt!!!! Ja on kyllä sitten aivan yks hailee, mitä kukaan muu on mieltä :D Mä niin nautin tästä vanhenemisesta justiin siksi, että aina vaan vähemmän piittaan siitä mitä mieltä ihmiset on :)
  Pakko kysyä, että mitäs nuo alennusmyynnis maksoi? Mä en oo vielä malttanu... :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just muistelin Samille, että Crocsien tullessa markkinoille olin ihan kauhuissani: kuinka joku voi pitää noin karmeita muovisia töppösiä! Vaan niin mieli muuttuu, varsinkin kun muovi ei ole näissä mitään perusplastiikkia.

   Samin kengät löytyivät 30 € korista Paulan Kengästä, minä maksoin omistani 20 € InterSportin loppuunmyynnissä. Suosittelen jälkimmäistä, koska Paulan kengässä värivalikoima oli erittäin suppea (muuten olisin ostanut siitä töppöset itsellenikin ja siten missannut Kittyt, huh!).

   Poista
 4. Nämä kengät jakavat ainakin minun jakamattoman ihailun :D
  Kateel...öh mietteliäänä vilkuilen omia Croks by Halpa-Hallejani tuola eteisen nurkassa.
  Vai ovat alennusmyynnissä oikein aidotkin Kropsut (tuon nimen keksin ihan itte just tässä)?
  Kuinkahan halvalla niitä oikeen myötiin?
  Entäs sitten HIKUAMINEN?
  Näissä omissani varpaat ovat ainaisessa löylyssä :(
  Kaikista haittaesityksistäni huolimatta, ko. lapikkaat on kiva tökkästä jalkoihin ja MENNÄ IHAN MINNE VAAN.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just tuossa Liljalle totesin, että en ole (ainakaan niitä feikki)crocseja pitänyt kuin sellaisella alle 20 asteen säällä. Sami kyllä kävelee omillaan (tähän asti halpisversioilla) +30 asteessakin, mutta hän toisaalta ei olekaan niin kova hikoolemahan kuin minä.

   Samin kengät löytyivät 30 € korista Paulan Kengästä, minä maksoin omistani 20 € InterSportin loppuunmyynnissä, jossa värivalikoima oli huomattavasti parempi (aikuisten "kropsut" maksoivat sielläkin jotain 29 €).

   Poista
 5. Jo on sievät nuo siun jalkineet, kelpaa noilla kävellä.
  Miusta paras kesä jalkine on Aino-aamutossu ja villasukka,ilman villasukkii mie en vois olla, jalat ko tykkää niist.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen yleensä joko villasukalla tai kokonaan ilman sukkia, välimuotoja ei ole - paitsi tänä vuonna alkukesästä, kun ahdistuin käyttämään niitä kamalia 20 denierin nilkkasukkia, jotka uppoavat nilkkaani 2 cm syvyyteen... :p

   Poista
 6. Hei Kaisa!

  Nurmolaisena voin kertoa, että Paloaseman vierestä menee Paanatie, joka alittaa rautatien ja menee kohti Länsitietä (sorry ala- ja ylämäki! Mutta minkäs teet.. Siitä rautatien ali ei saa autolla mennä, taloihin tietysti kuljetaan ja rivitaloon, joka on lähellä rautatietä.
  Kun rautatie on alitettu suunta oikealle ja Karhitietä ajaen Länsitie tulee vastaan. Valitettavasti Länsitien yli (eikä ali) ei mene pyörätietä. Länsitien ylitettyäsi oletkin jo Nurmon kirkkotiellä ja kirkkokin tulee mäellä(!) vasemmalla vastaan.
  Suosittelen katsomaan asiaa kartasta, niin selviää tarkemmin.
  Kyllä Nurmon kirkko on näkemisen arvoinen, vaikka minunkin lapsuuden kirkkoni on sama Lapuan tuomiokirkko kuin sinullakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, ja kiitos tarkasta ohjeesta! Kuulinkin jo yhdeltä nurmolaiselta tuttavalta, että pääsee siitä, mutta en saanut näin hyvää opastusta. <3

   Nurmon kirkossa olemme toki käyneet, se jäi mainitsematta: kummipoikani pääsi siellä ripille muutama vuosi sitten. Olisi vain ollut niin hauska tuoda terveisiä "Nurmon kirkolta". :)

   Poista