Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

torstai 5. heinäkuuta 2012

Huomenna se alkaa!

Tänä vuonna Herättäjäjuhlia vietetään jälleen näillä lakeuksilla, ensimmäisen kerran historian aikana Isossakyrössä. Tarkoitus on olla mukana lauantaina ja sunnuntaina.

(Kuvaa klikkaamalla pääset juhlien kotisivuille, joilta ko. banneri on varastettu.)

Ellet pääse paikalle mutta haluat olla mukana, Körttiradio palvelee jälleen sekä eetterissä että netissä! Jälkimmäistä varten ilmaantuu linkki kotisivuille juhlien alkaessa.

5 kommenttia:

 1. Olemme valmistelleet juhlia, että teidän olisi hyvä sinne tulla. Tervetuloa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, lauantaina ja sunnuntaina olen paikalla! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Seurakunnan bussissa mennään huomenna Samin kanssa ja sunnuntaina menen yksin ystävien autossa. Täksi illaksikin olisin päässyt mutta pitää jostakin vähän rauhoittaa, kun ei ole enää nuori... :)

   Poista
 3. Juhlille tullaan!
  Nyt ollaan vaan eri hyyskärivistöjä puunaamassa kuin tänään :D

  VastaaPoista