Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Suvi suloinen


Kieltämättä usko oli jo välillä loppua tänä koleana keväänä ja alkukesänä. Mutta nyt se on täällä - kesä. Tänään oli ensimmäinen sandaalipäivä (tosin autoilin töihin suuhygienistin kautta) ja äsken söimme Lakeudenpuistossa Subit ja jäätelöt. Silloin on kesä.


Kuvat ovat viime vuoden kesäkuun helteiltä. Helteitä en tässä vaiheessa kesää ollenkaan vielä kaipaa, mutta lämpöä kyllä. On ihanaa, kun aurinko todella lämmittää, eikä tuulikaan ole aivan niin hyinen kuin vielä jokin aika sitten. Tosin on huvittavaa, että yleensä niinä päivinä, jolloin olen töissä pyörällä, ennuste lupaa sadetta klo 15 jälkeen. Joskus sitä tulee puoli viiden nurkilla, kun lähden kotiinpäin, joskus ei, mutta aina saa jännittää. Onneksi matka on lyhyt.


On hauska istua puistossa ja katsella ihmisiä. Provinssi-kansaa näkyi jo jonkin verran liikkeellä, sitten oli teinityttöjä hädin tuskin säädyllisyyden vaatimukset täyttävissä helleasuissa ja meitä jonkin verran peittävämmin pukeutuneita. Tunnelma kaupungilla on aivan omanlaisensa kesäiltoina: aikakin tuntuu venyneen lämmössä, kenelläkään ei ole kiire, istuskellaan ja vaellellaan, terasseilta kuuluu hyväntuulinen puheensorina.

Ihana, ihana kesä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti