Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Arkea vain

Hupsis, yli viikon tauko. Se ei ollut suunniteltu. Viikko vain hujahti ohi - ja muutenkin tuntuu, ettei bloggaamista ole ollut. Aamulla poljen töihin, teen töitä, poljen kotiin, illalla luen arvostelukirjoja tai jotakin muuta. Säät ovat mitä ovat, eikä voimia tahdo olla mihinkään ylimääräiseen. Torstaisena syntymäpäivänäni työkaveri sentään yllätti kukkakimpulla ja varsin upeasti paketoidulla suklaayllätyksellä!


Töitä olen tehnyt melkoisen ahkerasti viime viikot ja odotan melkoisella innolla heinäkuussa koittavaa kesälomaani. Yhdessä ylityötuntien kanssa saan lomailla neljä viikkoa neljä palkallista viikkoa. Ottaen huomioon, etten tiedä yhtään missä minä tai Sami olemme vuoden kuluttua, onko lomaa ollenkaan eli uusi työpaikka vai ei töitä ja vapaata liiaksikin, aiomme nauttia tästä kesästä. Säästä huolimatta. Kun vielä näyttää siltä, että jos kaikki käy kuten elokuvissa, saisin kirjan ensimmäisen raakaversion valmiiksi ennen lomia! Silloin fiilis olisi tuplavapaa, kuten kuvassa, jonka otin parvekkeeltamme: kärpäsenlika kuumailmapallon yläpuolella on riippuliitäjä.


En tiedä, käykö täällä Kurakauppalassa enää ketään sellaista, joka olisi aikoinaan lukenut Bettyä ja sen jatko-osia. Bettyn tarinahan on minulle ollut teinivuosista alkaen oma satumaani satumaa, ja yhä vielä kiipeän istumaan Koivurannan keittiön puulaatikolle ja seuraamaan talon elämää silloin, kun tarvitsen pakopaikan arjesta. Tänään kirjoitin tarinaa vähän eteenpäin - en ota siitä paineita enkä takaa että neljäs osa koskaan valmistuu, mutta sekä kirjoittaminen että "juonittelu" oli yllättävän mukavaa. Saapi nähdä.
 
Posted by Picasa

11 kommenttia:

 1. Minä taidan kopsata peperille nuo sinun kirjat ja lukea NYT! :)

  VastaaPoista
 2. Saisiko tuota Bettyä ostaa paperi versiona??

  VastaaPoista
 3. Sorry, ei saa. Se on olemassa vain blogeissa. :) Mutta lukeminen sujuu aika näppärästi, kun valitset aina uuden luvun sivupalkin valikosta.

  VastaaPoista
 4. Hyvä, hyvä! Jäämme odottamaan!
  Tulee se kesäkin:-P

  VastaaPoista
 5. Hyvä, hyvä! Jäämme odottamaan!
  Tulee se kesäkin:-P

  VastaaPoista
 6. Joo!! Lisää Bettyä. :) Odotan innolla.

  VastaaPoista
 7. Kyllä täällä on Bettyn lukija!!!!!

  VastaaPoista
 8. Onhan täällä Bettyn lukijoita. Minäkin(mumma-ikäinen) luin Bettyt ja tykkäsin. Tuli lapsuus ja Anna-kirjat mieleen. Kiva,että jatkat.Terv. Marjatta

  VastaaPoista
 9. Kyllä kyllä kyllä Bettyn lukijoita on!!!!! Täällä yksi!!! Jeeee!!!!!!! Ihanaa!!!! Maltan tuskin odottaa uutta lukua Bettyyn!!!

  VastaaPoista
 10. Voi, kiva kuulla että lukijoita vielä olisi. :) Valitettavasti saatte kyllä oikeasti odottaa, tämän tarinan kirjoitan valmiiksi kokonaan ennen kuin alan sitä julkaista, oli vähän stressaava kokemus kuitenkin se kolmannen osan kirjoittaminen samalla kun sitä julkaisin. Mutta ehkä joskus...

  VastaaPoista
 11. Kyllä me jaksetaan odottaa :)

  VastaaPoista