Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

torstai 17. toukokuuta 2012

Seitsemän kuulumista

Anna muisti minua tällä plakaatilla, kiitos siitä!

Palkinnon saaneen kuuluisi kertoa itsestään seitsemän satunnaista faktaa ja jakaa palkinto eteenpäin. Saatte nyt viimeisimmät kuulumiset tällä tavalla. :) Eteenpäin en tätä tapojeni mukaan jaa, vaan palkinnon ja tehtävän saa ottaa itselleen joka tahtoo.


 1. Tänään alkoi (taas) neljän päivän vapaa. Kevään hillittömistä työpäivistä on se etu, että vappuaatto ja ylihuominen ovat minulla ylityövapaita.
 2. Tulevana kesänä minulla on lomapäivien ja ylityövapaiden yhdistelmänä neljän viikon loma! Pätkätyöläinen ei voi kuin nauttia. Seuraavasta kesästä ei tiedä: joko olen pitkällä "lomalla" työttömänä tai sitten uudessa työpaikassa ja korkeintaan lyhyellä palkattomalla vapaalla. Edelleen haaveilen, että ennen eläkeikää minut kelpuutettaisiin vakituiseen työsuhteeseen.
 3. Kävin tänään keskussairaalassa "kolmipyöräarviossa", kuten kutsussa todettiin. Käytännössä kyse oli ihan oikeasti paikalla odotelleen Haverichin Dreiradin koemittailusta ja -ajosta. Minä siis ajoin, ensin sairaalan käytävillä ja sitten jo pihallakin! Pyörä oli liian iso jopa fiesta-tilaihmeeseen, joten sairaalan käyttämä rahtitaksi tuo sen meille maanantaina. Monenlaista kokeneena varauduin kuin sotaan, aseenani OI-esite ja univormuna yhdistyksen paita, mutta fysioterapeutti oli todella fiksu: ilman muuta apuväline kuuluu minulle.
 4. Olen iloinen veronmaksaja - jälleen kerran. En uskalla edes ajatella millaista elämäni olisi jossakin Amerikassa, jossa kaikki pelaa vain potilaan varallisuuden tai vakuutuksen mukaan.
 5. Kevät on vihdoin ja viimein tullut näillekin lakeuksille. Vielä alkuviikosta työmatkalla tarvittiin tukevia kenkiä, villasukkia, myssyä ja hansikkaita, mutta sitten kylmä tuuli, sateet ja pilvet väistyivät ainakin vähäksi aikaa. Tänään on ollut todella lämmin, joskin huomenna näköjään taas sataa...
 6. Tänäkään vuonna emme osallistuneet Seinäkuun Yön tapahtumiin, vaikka lähimmät olisivat olleet naapuritalossa. Tai no sentään, hakiessani kirjastosta varaamiani työhön liittyviä kirjoja poimimme Samin kanssa mukaan ilmaisen kassillisen poistokirjoja. Kun ei sitä muuttoa tulekaan... :)
 7. Kävimme tänään äänestämässä Seinäjoelle uutta kirkkoherraa. Koska Lapualla on yhtä aikaa vastaava vaali, nyt on kova kisa paitsi itse paikasta, myös siitä, kumpi seurakunta voittaa äänestysprosentillaan...
Faktakuulumisten myötä toivotan oikein hyvää Kristuksen taivaaseenastumisen päivää


5 kommenttia:

 1. Hieno juttu että sait pyörän käyttöösi, helpottaa varmasti työmatkaa ja arkea muutenkin.
  Ja mukavaa helatorstaita minunkin puolestani.

  VastaaPoista
 2. Voi...mukava uutinen, varokaa seinäjokiset, pyöräilevä hirmukaisa pörähtää liikenteeseen!!
  Muista kypärä.
  Kesä tosiaan puskee vauhdilla, silmissä vihertää enemmän ja enemmän.
  Flunssa vielä vähän haittaa eloa, mutta kyllä se tästä.
  Viikonloppuna meilailin amerikan serkun kanssa, äitienpäivä osui samalle sunnuntaille ja hän kertoi laittavansa vanhemmilleen ruokaa ja hakevansa tuoreita vihanneksia "farmers marketilta". Kerroin, ettei täällä vielä ole päästy pellollekaan, kun kevät on niin myöhässä. Vastaus tuli heti, "hyvänen aika, ei ole päästy pellolle, täällä aloitetaan jo toista viljelykautta ja satoja saadaan vuodessa ainakin kolme" - nii jotkut asuu Floridassa, jotkut sitten taas ei. No hän on tulossa juhannukseksi Suomeen ja näkee sitten missä vaiheessa ollaan silloin.
  Olin ajatellut pitää huomenna saldovapaan, mutta taidankin mennä töihin. Oli näet aikomus lähteä akkaporukalla shoppailemaan, mutta nämä kiireiset eläkeläisystäväni nyt sitten eivät EHDIKKÄÄN. Säästän tunteja, kai heillä joskus kiireet hellittää.
  Nyt menen tekemään pikaleipää ja vähän lounasta.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Tarkoitus olisi todennäköisesti jo huomenna hankkia lukko ja kypärä - vaikka tuolla pyörällä ei kovin helposti kumoon pääse, jälki voi toisaalta silloin olla pahempaa.

  Tuula, olisikohan masentavaa asua Floridassa, missä sää on aina hyvä (paitsi milloin tulee jotain hurrikaaneja) ja maata voidaan viljellä ympäri vuoden - Suomessa sitä sentään kesä ja kylvötyöt tuntuvat joltakin! :)

  VastaaPoista
 4. Hieno juttu, että sait sen kolmipyörän! Nyt pääset ajelemaan :)

  VastaaPoista
 5. Hieno juttu! Virkkaa pyörän lestalle päälinen afrikkakukista.
  Suojelusenkeleita mukaan matkaan!
  KatriK

  VastaaPoista