Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

lauantai 12. toukokuuta 2012

Oikein hyvää...

...lapsettomien lauantaita ja huomista äitienpäivää. 

Näihin kahteen päivään liittyy paljon monenlaisia tunteita - toivotan siis sekä voimia että iloa, jokaiselle tarpeensa mukaan. 

Tässä pari aikamatkakuvaa äidistäni ja minusta, ensimmäinen kesältä 1942 ja toinen 1917. Aivan, kuulun siihen kai aika harvinaiseen joukkoon, joka on saanut näytellä äitinsä kanssa! Museon elämyksellisissä tapahtumissa tosin äiti esitti yleensä isoäitiäni Vanhantuvan muoria, meillä kun on 43 vuoden ikäero.
 

Ja museolla Iita-piikaakin tälainen lapsilauma piiritti. (Tohdin julkaista kuvan, kun näistä ystävistä on sitten toukokuun 2002 kasvanut jo teini-ikäisiä.)
Posted by Picasa

2 kommenttia:

  1. Hauskat nuo aikamatkakuvat, saa sukeltaa ihan toisen ihmisen nahkoihin ja aikaan.

    VastaaPoista
  2. Jälleen hauska kuvasarja.
    Sinulla vasta on monipuolinen blogi. Sen merkiksi Monipuolisen bloggaajan tunnustus. Hyvää äitien ja tyttärien, äitien ja lasten päivää!

    VastaaPoista