Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

sunnuntai 13. toukokuuta 2012

En tiedä, ehtivätkö äidit tänään lukea lehtiä...


...mutta jos ehtivät, siellä on tuttuja. Emme näe syytä siihen, mikseivät myös aikuiset lapset voisi muistaa äitejään maakuntalehden äitienpäiväsivuilla, vaikka 90-prosenttisesti siellä esiintyykin lähinnä lapsenlapsia. Oli sentään muutama fiksu nuori isä ymmärtänyt onnitella lastensa kanssa perheen äitiä!

Kuva on otettu häissämme, äidit seuraavat silmä tarkkana läppärin ruudulla non-stoppina pyörivää valokuvaesitystä jälkeläistensä elämänvaiheista, ja onnittelijat näkyvät sopivasti taustalla. Hyvää äitienpäivää!

2 kommenttia: