Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Kristus on ylösnoussut!Vain vähän, Herra Jeesus, on
nyt kulkijoita tielläsi.
Suo voimaa, että ristini
uskossa kannan, voimaton.Tie kaita on ja okainen.
Päämäärään emme jaksaa voi.
Vaan uutta uskallusta toi
taas piikkikruunus, voima sen.On pimeä ja pitkä yö.
Siis auta, ettei heikoinkaan
nyt näänny, horju paikaltaan,
vaan vartiossa jatkuu työ.Niin kevyt, ihana on ies,
ei paina kuorma suloinen,
kun silmä seuraa iloiten
vain jälkiäsi, Ristin Mies.Yön tuolta puolen nousee koi,
jo pääsiäisen auringon.
Alhaalla voitto saatu on,
ylhäällä kiitosvirsi soi.
~ Siionin virsi 49 (san. Erzsébet Turmezey)


Riemullista pääsiäistä!

2 kommenttia:

 1. Samoin toivotuksin täältä!
  Kauniita asetelmia - pääsiäistunnelmaa parhaimmillaan.
  Eilen kävi 6 pientä virpojaa ja namusia jäi meidänkin syötäväksi ihan liikaa. Mämmmiä syötiin äsken jälkiruuaksi vaniljajäätelöllä, jota tapaa työkaveri suositteli. Perinteinen kerma ja vähän sokeria on kyllä parempi.
  Iltapäiväkahville olen tehnyt täytekakun (saamme vieraita) valmista, ikuisuuksia säilyvää kakkupohjaa piti käyttää, kaupassa ei ollut kananmunan kananmunaa. Aika somaa, että ne juuri pääsiäiseksi loppuivat. Mikäs vapuksi loppuu? Juhannukseksi varmaan makkara, kalja kun ei kuitenkaan tästä maailmasta lopu, vaikka olis kuinka huono viljasato...
  Vieraita odotellessa virkkailen, eilen päättelin viimeisten talven pikkusukkien kavalkadin, höyrytin ja laitoin varastoon odottamaan syksyä. Kutimet saavat levätä kesän yli ja virkkuukoukku laulaa sillävälin.
  Aurinkoa, valoa, ja iloa
  terveisin Tuula

  VastaaPoista
 2. Meillä ei käynyt ainoatakaan virpojaa, keskikaupungilla kun asutaan lapsettomassa talossa, jonka alaovet ovat viikonloppuisin lukossa ympäri vuorokauden... Muutama lakupötkö kyllä varmuudeksi varattiin, pitää keksiä niille muuta käyttöä. :)

  Odotellaan tässä Samin vanhempia kylään. Pitkänäperjantaina paistettiin kinkku ja sitä aiotaan tarjota lisukkeiden kera. Parveke tuli eilen kesäkuntoon, saapi nähdä josko siellä tarkenisi juoda jo päiväkahvit.

  VastaaPoista