Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Hyviä uutisia


Tänään saimme asunnon uudelta omistajalta viestiä, että tehdään vuokrasopimus ensi viikolla - ja vuokra nousee vain jonkun kympin. Kyllä, olemme helpottuneita!! Kun nyt ei tarvitsekaan suunnitella koko elämänsä survomista muuttolaatikoihin ja johonkin pieneen asuntoon, juhlimme seikkaa mm. hakemalla Jyskistä parvekkeelle ruokapöytä-mallisen puutarhapöydän. Kesäisinhän me käytännössä asumme parvekkeella.

Juhlan kunniaksi myös lämpötila on huidellut lähestulkoon hellelukemissa viime viikkoihin verrattuna (huomasin vasta kuvasta, miten pölyinen lämpömittari meillä on! :D), mutta tietystikään aurinko ei ole paistanut, se olisi ollutkin jo liikaa vaadittu. Silti avasimme Hobby Hallista tilaamamme sermin parvekkeelle. Se antaa länteen, minkä vuoksi siellä on kesäiltapäivisin noin +50 astetta - eikä kaihtimia, jotka on kaikissa alemmissa kerroksissa. Mietimmekin, että kun uusi omistaja vuokraa hiukan korotti, voisimme ehkä siitä hyvästä pyytää mm. kaihtimia...4 kommenttia:

 1. Tilava parveke onkin mainio kesähuone. Teillehän mahtuisi vaikka sänky tänne. Kaihdin tosin voisi olla paikallaan. Kiva, kun asiat järjestyivät.

  VastaaPoista
 2. Juu, tuo parveke on yhtä iso kuin opiskelija-asuntoni oli aikoinaan. ;) Ja meillä itseasiassa on siellä kaksi "lepolassea", joissa kyllä hätätilassa kuumimmilla helteillä vaikka nukkuu! :D

  VastaaPoista
 3. Iloitsen kanssanne asuntoasian järjestymisestä.
  Aurinkoista kevättä ja lämmintä aikaa parvekkeelle ja työmatkoille.

  VastaaPoista
 4. Täällähän on oikein mukavia uutisia, hyvä että saatte asustaa vielä pitkän (toivottavasti) aikaa nykyisessä kodissanne.

  VastaaPoista