Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

tiistai 20. maaliskuuta 2012

Sen kaukoputken arvoitus

Viime viikolla hehkutin Pikkuusen häjymmät pirot - Etelä-Pohjanmaa Senaatintorilla -tapahtuman markkinointi-ilmettä. Samalla minä ja kommentoijat pohdimme, mihin ihmeeseen mahtaa viitata kaukoputki yhdessä kuvassa.

Otin sitten yhteyttä mainostoimisto Boosteriin ja tiedustelin asiaa. Tänään sain vastauksen, jonka julkaisen lähettäjän luvalla tässä (tekstin sisäiset linkitykset minun).

Hei Kaisa,

ja kiitokset viestistäsi! Mukava kuulla, että Häjyt pirot on herättänyt kiinnostuksesi ja ilme oli mielestäsi onnistunut.

Sen verran voisin korjata, että Booster on tehnyt tapahtuman markkinointistrategian ja -suunnitelman ja on mukana toteuttamassa sitä, mutta mainostoimisto Hiottu on luonut tapahtuman ilmeen. Ettei mene kunnia väärään osoitteeseen :)

Kysyit tuosta kaukoputkesta ja sen merkityksestä.

Lähtökohtana kaukoputki-kuvitukselle on ollut Evijärven Taivastelijoiden tähtitorni, myös Seinäjoelta sekä Töysästä löytyy harrastajia ja oma tornikin. Kuvitus itsessään on sen verran "avoin", että sen voi liittää joko noihin asioihin tai yleensä pohjalaiseen kaukokatseisuuteen, tieteeseen (ammattina ja harrastuksena) jne.

Toivottavasti tämä selvensi asiaa.

Jos haluat seurata tapahtuman valmistelujen etenemistä, niin Häjyt pirot löytyy verkosta, Facebookista ja blogista:

Ja tervetuloa mukaan "häjyilemään" Senaatintorille!!

Tunnustan oppineeni paljon uutta: Lakeuden Ursa on nimenä tuttu, mutta Töysän ja Evijärven tähtiharrastus ei. Aina siis kannattaa kysyä, edelleen!

2 kommenttia:

  1. o_O Ikinä kuullukaan mistään Evijärven tai Töysän astronomeista! :D Aina oppii uutta! Kiitos kun selvitit :)

    VastaaPoista
  2. Jeeeee, Evijärvi ja taivastelijat (ne tähtien tuijottelijat) kertaheitolla maailmankartalle!
    On tunnustettava, että kohde on liian lähellä, ei ole tullut siellä tornissa vierailtua. Kotoakin löytyy kaukoputki, sen käyttöä olisi vain opeteltava - ehkä sieltä tähtitornista voisi saada apuja..

    loppuviikkoa, mukavaa semmoista! toivoo Tuula

    VastaaPoista