Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

lauantai 17. maaliskuuta 2012

Kaikkia teherähän

Oli pakko jakaa tämä teidän kanssanne - ihanan kevätpäivän kunniaksi kierimme kotiin Amarillosta, ja kun tässä on paasattu maakunnan markkinoinnista, halusin kuvan Puistopolun suutarin ikkunasta.

Olen toki tästä ohi mennyt monesti ja aina naureskellut mainoslauseille, nyt sain ne kuvattua. Mainos on täysin ilmainen, en ole ikinä edes käynyt tuossa liikkeessä. Pahoittelen, että vastapäinen maailma kultaseppineen kaikkineen heijastuu noin pahasti ikkunasta - yrittäkää saada selvää.

Kotoosta, omista juurista ponnistavaa viikonloppua kaikille!

3 kommenttia:

 1. Parasta kotiseutumatkailua on Kurakauppalan Kaisan blogi. Halavalla pääsee ja monehen paikkaan!
  Mukava näitä on lukea ja katsella. Mitä te muuten siellä Amarillossa?!

  t.Tuula

  VastaaPoista
 2. Syötiin syötiin! X-D Laiskotti niin, että päätimme antaa ravintolan tätien ja setien laittaa meille ruuan. Nyt on sellainen olo, ettei tarvitse viikkoon syödä...

  VastaaPoista
 3. Joo. Oon samaa mieltä. Kaisan kertomana tavallinen Halpa-Halli-ostosreissukin olis varmaan nautittavaa luettavaa. Kiitos näistä!

  VastaaPoista