Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Jos ei paikalla ole menneisyyttä, ei sillä kyllä ole tulevaisuuttakaan.

Tämän Ilkka-lehden jo 11.2. ilmestyneen jutun esittely on jäänyt syystä tahi toisesta - mutta asiahan on ajaton. Puolensa ja puolensa siinä, millainen kaupunkikeskustan pitäisi olla.

Vaikka mussutinkin Helsingin vanhojen rakennusten lukemattomista portaista, olen silti väkevästi sitä mieltä, että vain historiansa tunnustavalla paikkakunnalla on elämisen mahdollisuus. Ketä kiinnostaa tutustua legopalikkapitäjään - mitä tutustumista siinä ylipäänsä olisi? Valitettavasti Seinäjoella ei ole tajuttu tätä tosiseikkaa, vaan kaiken pitää olla nousukasmaisen uutta ja komiaa. Vähän kuin aikoinaan pohjalaistupiinkin kannettiin paimentolaismatot ja nahkasohvat vain siksi, että naapurillakin oli.


Bloggerin kuvatoiminto on valitettavasti uusi ja entistäkin parempi, eli erittäin epäkäytännöllinen. Kannattaa klikata kuvaa hiiren oikealla näppäimellä ja valita heti ylin "Avaa linkki uudessa välilehdessä". Siellä saat tekstin suuremmaksi sen painamalla yhtä aikaa Ctrl- ja +-näppäimiä. Pahoittelen, ettei skannerini tahtonut mahduttaa ihan kaikkea tekstiä mukaan. Kaupunkilaisten kommentit jätin pois tarkoituksella, kun en ole yhtään varma haluavatko he kasvojaan nettiin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti