Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

maanantai 20. helmikuuta 2012

Ruokaprovinssi-menu Lapualla Marian Tallissa

Lauantaina vietimme Samin syntymäpäiviä Lapualla. Illaksi oli varattu liput Teatteri Lapuan Kalenteritytöt-näytelmään (jos yhtään haluat itkeä ja nauraa samassa esityksessä, kannattaa kurkkia teatterin sivuja - esitykset ovat keväältä lopussa, mutta lupaavat palata asiaan ensi syksynä!) ja sitä ennen päätimme syödä hyvin.

Perinteiseen tapaan menimme Marian Talliin, joka tällä kertaa yllätti: en yhtään muistanut, että se on mukana Ruokaprovinssi-hankkeessa. Mukaan lähteneillä ravintoloilla on kullakin oma menunsa, joka on koottu lähiruoasta.

Ja mehän söimme sen. Pahoittelen tekstiä sisältävien kuvien epätarkkuutta, nappasin ne nopeasti kännykällä hämärässä ravintolassaEn ole mikään ravintolakriitikko, mutta osaan sanoa, että erinomaisen hyvää oli, erityisesti pääruoka! Alkuruoan makkarat ja leipä olivat molemmat niin voimakkaita, että olisi ollut kiva jos jomman kumman maku olisi vähän armahtanut. Jälkiruoka taas oli valtavan maukasta, mutta hirvittävän raskasta näin ison aterian huipennukseksi. Maakunnassa tuotettu jäätelö tai marjat olisivat raikastaneet olon. Nyt kierimme ravintolasta minun vanhempieni luo ja ensimmäisen puoli tuntia vain makasimme pitkin olohuonetta.

Suosittelen lämpimästi silti kokeilemaan näitä lähiruokamenuja, jos siihen suinkin on mahdollisuus!

3 kommenttia:

 1. Näyttipä todella herkullisilta!
  Hauskat sun kielikuvat kierimisistä yms!
  Jaa, sullakin näitä kamalan vaikeita robotintunnistajia. Koitetaan...

  VastaaPoista
 2. OOOOOOhhh. Haluan nuo kaikki. Nyt. heti. lounaaksi...

  Paiskasin Hyvän mielen haasteella blogissani, jos ehdit / viitsit / haluat vastailla.

  VastaaPoista
 3. Malli, onko mullekin tullut niitä ihme tunnistuksia? :( Pitänee kohta ottaa pois koko tunnistus, itse aina takkuan niissä.

  Heljä, kipitän katsomaan... :)

  VastaaPoista