Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Kotikirppiksen jälkimainingeissa

Kun totesimme, että tavaroista luopuminen on tervettä, tuli muuttoa tai ei, tyhjensimme kirjahyllyistä rutkasti ylimääräistä. Sunnuntaina vierashuoneessa näytti tältä.Vain laatikoissa ja pöydällä oleva tavara oli myynnissä, ei hyllyissä oleva! :D
Kolme laatikollista kirjoja ja puolet kengistä oli myyty iltaan mennessä! Ja näytti tältä...


Vielä eilen pidimme rääpiäisiä ja pääsimme eroon sylyksellisestä kirjoja. Nyt jo helpottaa.

6 kommenttia:

 1. Omankin kirjahyllyn tyhjennys olisi paikallaan. Lotta kirjoista en kuitenkaan raaskisi luopua :-)

  Varmasti mukava tunne, kun tavaraa on vähemmän.

  VastaaPoista
 2. Lotat minäkin jätin!! :D :D Tuossa pöydällä näkyvät ovat kaksoiskappaleita... On kivaa, kun olohuone on huomattavasti väljempi.

  VastaaPoista
 3. Mulla olisi ruotsinkielisiä (nyky)runokirjoja, kuka ostaisi ne pois? ;)

  VastaaPoista
 4. Hyviä löytöjä tein! Liza Marklundin lukematon "välikirja" sarjasta jo luettu. Monta muutakin kiinnostavaa.
  Tosin meidänkin kirjahyllyt ovat tupaten täynnä...

  VastaaPoista
 5. Hei,

  huomasin minäkin Lotta-kirjoja myyntikasassa! Vapautan sinut mielelläni niistä, jos minulla ei niitä vielä ole. Postikulut korvaan, ja luonnollisesti kirjoista maksan sopimaamme hintaan. Toivottavasti osaan kirjautua oikein, jotta saat sähköpostiosoitteeni napattua tästä viestistä.

  Sannin

  Sannin

  VastaaPoista
 6. Sannin, anteeksi vastauksen viipyminen!! Sähköpostiosoitettasi en löytänyt, joten toivottavasti bongaat viestini täältä. Valitettavasti Lotta-kirjat menivät (yllättäen!) kaikki, pari ruotsinkielistä jäi...

  VastaaPoista