Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

perjantai 24. helmikuuta 2012

Hyvä mieli


Heljä ei sitten yhtään sopivampaan aikaan olisi voinut tätä haastetta heittää. :) Rankan talven jälkeen kun tuntuu, että vihdoinkin on niitä hyviäkin juttuja tapahtumassa. (Kyllästyin jo vuosia sitten siihen Positiivarien "oma syysi jos sinulla on vaikeaa, ajattelisit positiivisesti niin mitään ongelmia ei olisi" -ajatteluun.)

Ohjeen mukaan pitää listata vähintään kymmenen asiaa, jotka tuovat hyvää mieltä, ja jakaa haaste viidelle bloggaajalle. Tehän tiedätte, etten laita näitä eteenpäin, mutta tämän saa kuka tahansa teistä napata mukaansa!

Tässä ne 10 hyvän mielen asiaa:

 1. Te ihanat ihmiset, jotka laskurin mukaan käytte täällä kurkkimassa kuulumisiani ja kommenttiboksissa juttelettekin!
 2. Asuntoasiastamme ei ole kuulunut mitään. Meitä ei siis edelleenkään ole irtisanottu.
 3. Meillä on vihdoinkin auto, jota koko maailma ei tunnista puolen kilometrin päästä ja jota kumpi tahansa perheenjäsen voi ajaa, niin että kuskia voidaan vaihtaa vaikka lennosta. 
 4. Tänään pääsen keskussairaalaan magneettikuvaukseen, johon TAYSin ortopedi teki syksyllä lähetteen - jospa löydettäisiin syy ja korjauskeino "paremmalle" polvelle, jota joku iskee aina välillä kirveellä.
 5. Tänään on myös historiatoimikunnan kokous, joka jännittää, mutta vie sitten taas työtä eteenpäin.
 6. Työn kanssa on kiire, mutta silti vaihdoin lomarahani vapaaksi ja olen ihan oikealla, rehellisellä, palkallisella lomalla ensi viikon!
 7. Parina päivänä on tuntunut ihan oikeasti keväältä niin valon, lämpötilan kuin "tunnelmankin" suhteen.
 8. Ensi viikolla hyödynnämme VR:n uskomattomat junalipputarjoukset ja viimeisen häälahjoista jäljellä olevan lahjakortin ja pyörähdämme yhden yön verran etelärannikon sivukylässä. :)
 9. Huomenna pääsen ihmettelemään sitä tosiseikkaa, että vanhin kummilapseni on nyt 18-vuotias. Sehän ei tarkoita sitä, että minä täyttäisin tänä vuonna 38, eihän!!
 10. Kaksi puoli neljän jälkeen ottamaani ketomexia alkavat vähitellen vaikuttaa - heräsin järjettömään niskakipuun, mutta nyt voisin ajatella meneväni nukkumaan vielä hetkeksi, ennen kuin on aika herätä aikaiselle sairaalareissulle.
Hyvän mielen perjantaita teille kaikille!

3 kommenttia:

 1. Toivottavasti Tampereen reissu meni hyvin ja pääsit ansaitulle "häämatkalle" etelärannikon sivukylään. Hyvää alkavaa viikkoa, t. Lea P.

  VastaaPoista
 2. Ei ole oltu Tampereella! Magneettikuva otettiin ihan tuossa kotikylän keskussairaalassa. Sivukylään ollaan kyllä tulossa. :)

  VastaaPoista
 3. Ihania asioita, tulee täällä ruudun toisella puolellakin hyvälle tuulelle. Tuossa asiassa pidän peukkuja että kaikki vielä kääntyy parhain päin.

  VastaaPoista