Kaisan tuumookset jatkuvat. Jos seurasit nyt salasanan takana olevia Kaisan tuumooksia ja Kaisan uusia tuumooksia, tunnetkin jo minut. Osa tämän blogin postauksista on siirretty Uusista tuumooksista syksyllä 2011, joten älä ihmettele mainintoja vanhasta blogistani teksteissä. Käsitöiden suhteen olen ihan Kerällä. Mukana menossa paras puoliskoni Sami, puhetta ymmärtävä prinsessa Stella ja mättäältä poimittu pikkukissa Mustikka. Porukassa hengaavasta ystävästäni OI:sta voit lukea lisää täältä.

keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Elämä voittaa

Kiitos kaikesta myötätunnosta, kanssaelämisestä ja vertaistuesta! Tämä viikko on ollut parempi kuin koko alkuvuosi yhteensä. Asuntoasiasta ei ole kuulunut mitään, mutta auto kotiutui korjattuna (yksi piuha ollut vähän löyhällä...) ja eilen tuli myönteinen päätös jatkopolkimista. Nyt kun saisi vielä ajan asiaa hoitavaan firmaan, niin olisi hyvä! (Ja kyllä, pelkään vieraalla autolla ajamista ihan kuollakseni...)


Viikonloppuna isoveli ja käly olivat meillä, ja isoveli kävi läpi kymmenisen hyllymetrillistä poistamiamme kirjoja. Hänellä kun oli ehdottomasti etuoikeus viedä parhaat päältä! Jäljelle jääneet kuusi muovilaatikollista sekä muuta sälää myymme ensi sunnuntaina kotikirppiksellä. (Jos et ole saanut kutsua Facebookissa etkä sähköpostilla mutta haluaisit tulla, heitä sähköpostilla, niin laitan lisätietoa!)


Kun vierashuoneen lattialta oli saatu kirjavuoret sulamaan laatikoihin, mööbleerasimme porukalla muutenkin. Vierashuoneesta purettiin kaksi isoa kirppishyllyä, joista toisen alaosasta tuli uusi tv-taso. Loput odottavat parvekkeella jatkokuljetusta ja vanha tv-taso meni apupöydäksi eteiskäytävään.Olohuoneesta taas siirrettiin kaksi kirjahyllyä vierashuoneeseen, mutta nyt niiden väliin seinän viereen mahtui äidin rustoospöytä. "Tästähän tuli oikein kamari", Sami totesi, kun huoneessa mahtuu nykyään kävelemään. Kamarihan on se parempi huone! Myös olohuone väljeni uskomattomasti, entisten hyllyjen nurkkaus on suorastaan kutsuva - ja sisustus entistä enemmän retro. Täältä voi käydä kurkkimassa entistä olohuonettamme ja täältä vierashuoneen tukkoisuutta. Valkoisten hyllyjen sijainti pilkistää tässä kuvassa.


Valkoisten hyllyjen takaa paljastui kaksi ruuvia, joille keksimme heti hyötykäyttöä. Naapurissa Anttilassa myydään kehyksiä puoleen hintaan, ja vihdoinkin meillä on 2/3 hääkuvista seinällä! Tänään haimme vielä kolmannen kehyksen loppuja varten.


Miten Martti Luther sen muotoilikaan: jos maailmanloppu tulisi huomenna, istuttaisin tänään omenapuun.

4 kommenttia:

 1. Kivan näköistä teillä, kun vain sais itseltäänkin perattua noita ylimääräisiä tavaroita ja etenkin niitä kirjoja niin ehkä omatkin nurkat selkeytyisi. Hieno juttu tuo auton saaminen itsellesi sopivaksi. Se onkin jännää sitten kun pääsee harjoittelemaan, taitaa tämä uusi olla tempperamenttisempi kuin entinen. Mukavaa viikonloppua ja onnea kirpparille, t. Lea P.

  VastaaPoista
 2. Teidän uusi tv-taso on muuten täsmälleen samanlainen kuin meidän entinen kirjahylly joka ei ilmaiseksikaan kelvannut kellekään kun hankimme isomman ja kompaktimman. Ei kelvannut edes Pelastusarmeijalle. En ilennyt roskiin heittää joten nyt se on varastoituna äitini navettaan...

  VastaaPoista
 3. Hih, tuo alaosa on nimenomaan 70-luvun kirjahyllystä, joita aikoinaan ostettiin kirpparilta kaksi meidän "mökille". Nyt toinen alaosa on parvekkeella kuljetusta odottamassa ja toinen tv-tasona. Isoveli vei hyllylaudat hyötykäyttöön. :)

  VastaaPoista
 4. Hyvä että asiat järjestyvät! Toivottavasti Fiesta alkaa totella. Ymmärrän tuon ajamispelon. Itselläni on samanlainen. Tiettyyn kokoluokkaan asti uskallan ajaa, mutta sitten en enää, kun alkaa pelottaa ja tuntuu kuin yrittäisi ohjata Titanicia.

  VastaaPoista